actualitat

L'Aquelarre de Cervera encén el Cruïlla

La festa del foc i la música cerverina va irrompre al festival barceloní amb un espectacle especial

Focs artificials, diables, xanquers i músics van inflamar el Cruïlla entre els concerts de Gilberto Gil i Prophets of Rage

L'Aquelarre de Cervera al Festival Cruïlla de Barcelona

L'Aquelarre de Cervera presenta la programació completa

| 14/07/2018 a les 13:31h

Els diables de l'Aquelarre al Cruïlla
Els diables de l'Aquelarre al Cruïlla | Xavier Mercadé
La segona jornada del festival, a banda d'acollir una vintena de concerts va esdevenir l'escenari d'un tast de l'Aquelarre de Cervera. Entre les actuacions de Gilberto Gil i uns dels caps de cartell, Prophets of Rage, un centenar de diables, actors i xarranquers van envair la pista de l'escenari Time Out, a tocar del mar, amb un espectacle de foc i música en directe.

El muntatge, ideat per a l'ocasió de la mà del director artístic de l'Aquelarre, Albert Parra, portava representació de les bèsties cerverines i les entitats implicades amb la festa: els diables Carranquers, Band Tokades, Bombollers, Geganters de Cervera, Grepp Teatre i Sound de Secà.

A més, el foc va anar acompanyat de música en directe. La peça "Foqueral", composta per a l'espectacle de l'any 1999, va ser interpretada pels músics Manel Pedrós (Blaumut), Carles Montfort (Clementina, Sílvia Pérez Cruz) i Dídac Prat.

Ahir Barcelona va viure només un tast del que és l'Aquelarre de Cervera, que celebrarà la 41a edició del 24 al 26 d'agost a la capital de la Segarra.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, foc, festivals, barcelona, Cruilla 2018, aquelarre de cervera, aquelarre

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.