Videoclip

L'estiu es balla al ritme de «La Parrandera» de Sherpah

El grup del Bages estrena el videoclip d'una de les cançons del seu últim disc, 'h' (Picap, 2017)

| 19/07/2018 a les 12:10h

Sherpah
Sherpah | Juan Miguel Morales
Si l'estiu és l'època de l'any de la festa, l'alegria i el benestar, una banda tan festiva i positiva com Sherpah no podia passar per alt aquesta estació. És per això que després de presentar el seu últim disc, h (Picap, 2017), ara estrenen el videoclip d'una de les cançons de l'àlbum, "La Parrandera".



En paraules del grup bagenc, amb aquesta cançó que "ja fa temps que teníem en aquella llibreta on expresses sentiments que es transformen en cançons" volen "reflectir la dona, tal com és". Sense grans perafernàlies i fent pal·lesa "la senzillesa i la bellesa natural", La Parrandera representa una dona, "però pot ser qualsevol, ella viu la seva vida amb actitud positiva, alegre i desenfadada, sabent qui és i què vol".

Amb el disc h, Sherpah va tornar després de cinc anys de silenci discogràfic. Portaven una trajectòria de més de deu anys, i l'han represa aquest passat 2017 amb concerts per tot Catalunya. La seva combinació de rumba i reggae amb alguns tastets de cúmbia i ska ha fet ballar milers de persones en els més de 500 concerts que duen a l'esquena.

Aprofitant que el senzill de l'últim disc, "Sa caleta", ja arriba al mig milió de reproduccions a Spotify, el grup segueix a la carretera i serà a les següents festes majors: Manresa (22 de juliol), Alella (27 de juliol), del barri de Gràcia de Barcelona (19 d'agost) i Igualada (26 d'agost).
 

Sherpah. Foto: Juan Miguel Morales

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, La Parrandera, estrena, Sherpah, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.