Les cançons de Lluís Llach inauguren l'exposició «55 urnes per la llibertat»

L'exposició arriba a l'Arts Santa Mònica de Barcelona després del seu pas per Brussel·les i Perpinyà

L'exposició recull obres d'artistes com Pascal Comelade, Claret Serrahima i David Torrents

| 01/10/2018 a les 22:27h

Lluís Llach a la inauguració de l'exposició '55 urnes per la llibertat' a l'Arts Santa Mònica de Barcelona
Lluís Llach a la inauguració de l'exposició '55 urnes per la llibertat' a l'Arts Santa Mònica de Barcelona | Juan Miguel Morales
L'exposició 55 urnes per la llibertat, comissariada per Fina Duran i Esteve Sabench, ha arribat a l'Arts Santa Mònica de Barcelona. La mostra recull un total de cinquanta-cinc urnes dissenyades per artistes plàstics d'arreu dels Països Catalans, i ha estat inaugurada coincidint amb el primer aniversari del referèndum de l'1 d'octubre del 2017.

A la inauguració hi han assistit el president Quim Torra i la consellera de Cultura, Laura Borràs. Però, sens dubte, la sorpresa ha anat a càrrec del cantautor Lluís Llach, que ha interpretat tres cançons del seu repertori en un piano groc instal·lat per a l'ocasió.

Les cançons escollides han estat "Despertar", "Silenci" i "Més lluny", i les ha dedicat a la presidenta del Parlament Carme Forcadell, actualment empresonada a Mas d'Enric del Catllar, al Tarragonès. 

Llach ha cantat en directe comptades vegades els darrers anys les dues darreres: a la investidura del cantautor com a doctor honoris causa per la Universitat de Girona –el dia 20 d'octubre del 2017– i a l'acte institucional de la Diada, a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, el 10 de setembre del 2018.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Arts Santa Mònica, 55 urnes, lluís llach

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.