Actualitat

«Partícules» de Blaumut és la cançó de La Marató 2018

La cita solidària d'enguany està dedicada al càncer i es realitzarà el diumenge 16 de desembre

| 23/10/2018 a les 09:10h

La Marató de TV3 d'aquest any, que se celebrarà el proper diumenge 16 de desembre, tindrà el càncer com a malaltia protagonista i una banda sonora, com a cada edició, icònica. Un dels grups responsables de posar música a l'edició d'enguany és Blaumut. La banda ha presentat la cançó "Partícules", un tema inèdit que han compost especialment per a l'ocasió i que parteix de l'experiència de persones que han patit aquesta malaltia. 

Entre les accions que la Fundació La Marató té preparades, la campanya de sensibilització n'és la més destacada. Centres cívics, instituts de secundària i biblioteques d'arreu de Catalunya albergaran les més de 5.300 sessions divulgatives que conscienciaran els assistents sobre la realitat mèdica i humana del càncer. Precisament en aquestes sessions es projectarà el vídeo de difusió de La Marató, que té com a tema principal "Partícules" de Blaumut, i que dona veu a persones que han patit càncer, així com a oncòlegs i investigadors en la matèria. També hi apareixeran cares conegudes, com les de Paula Gonu, Juliana W o Maribel Granados.  

Després del llançament del seu tercer disc, Equilibri (Música Global, 2017), el grup ha decidit tancar la gira de presentació amb tres concerts molt especials: el 23 de novembre a l'Auditori de Vila-seca, el 25 a l'Auditori de Girona i el 28 a l'Auditori de Barcelona.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Blaumut, La Marató, Tv3, Particules

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.