estrena

L'«Equilibrista emocional» de Suasi ja té videoclip

Es tracta d'una peça feta a partir de les imatges del concert de presentació al Teatre Xesc Forteza de Palma el passat mes de juny

«Els ulls s'aturen de créixer», el documental que ha arrasat a l'In-Edit, es projecta a Mallorca

| 07/11/2018 a les 13:00h

Suasi i Els Electrodomèstics
Suasi i Els Electrodomèstics | Arxiu Suasi
El grup palmesà Suasi i Els Electrodomèstics du a terme aquests mesos i fins al mes de juliol de l'any que ve una gira de concerts ininterrompuda. A la vegada aquests concerts vehiculen una tasca social amb la intenció de recaptar fons pel Projecte Home, un programa de rehabilitació que va ajudar a tornar a la palestra al que va ser el cantant dels històrics Fora des Sembrat.

D'aquesta experiència va néixer Equilibrista emocional (RGB Suports, 2018), un disc de rock cru que reivindica la sincertitat amb un mateix. El mateix Pep Suasi explica: "Estem molt contents amb l'evolució del grup i del disc, també amb la participació dels col·laboradors i l'acollida del públic que es va sumant a cada concert". Avui la banda presenta un videoclip de la cançó que dona nom al disc i que té com a col·laborador el guitarrista i compositor Josep Thió de Sopa de Cabra: "En Josep és un dels meus millors amics, no va poder ser l'1 de juny al concert que s'enregistra al videoclip i també per això hem volgut triar aquesta cançó, ell sempre ha estat al meu costat i em va animar a escriure i a compondre aquest disc", afirma el mallorquí.


El passat 2 de novembre Suasi i Els Electrodomèstics havien d'actuar al poble de Sant Llorenç, però arran de les inundacions del mes passat el concert es va ajornar. Quan es pugui dur a terme, tots els beneficis es donaran als habitants afectats per les inundacions. La propera data important és la doble cita, juntament amb Anegats, a la sala La Mirona de Salt, el proper 17 de novembre, la primera vegada que aquestes cançons es presentaran al Principat. Per acabar l'any oferiran un concert el 29 de desembre al Teatre de Bunyola.

Aquesta voràgine de concerts i presentacions ha dut el grup mallorquí a desenvolupar encara més el seu vessant creatiu. Actualment estan preparant nou material per al proper mes de maig: un EP amb una producció molt diferent que estan cuinant a foc lent Tomeu Marroig 'Piu', guitarrista, co-compositor i arranjador del grup, i el mateix Pep Suasi. Explica el músic: "No havíem treballat mai d'aquesta manera. En Tomeu crea una música, jo faig la meva aportació amb lletres i alguns acords, ell ho recull, ho arranja i després ho mostrem al grup". Es tracta d'un procés artesanal i enriquidor per a una banda que vol fer un nou pas compositiu el 2019. Cal afegir que Suasi i Els Electrodomèstics són finalistes als Premis Enderrock de la Música Balear a la secció de Millor disc de pop-rock i Millor artista de l'any. La votació popular continua oberta.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Pep Suasi, estrena, videoclip, EDR Balears

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.