estrenes

Emprenem un viatge que no s'acaba mai amb el nou clip de Pele MacLeod

Estrenem el videoclip d'"Edinburgh", primer senzill del nou projecte MacLeod, que veurà la llum aquest divendres

| 08/11/2018 a les 12:10h

Pele MacLeod
Pele MacLeod | Raul Naro
Qui hagi pogut gaudir d'una estada a l'estranger, ja sigui només per a aprendre idiomes o per fer un Erasmus, segurament se sentirà identificat amb el nou senzill de Pele MacLeod. "Edinburgh" és un avançament del seu nou disc, Pluja fina (Picap, 2018), que estrenem avui en format de videoclip. Tal com diu el músic: "Canviar el teu lloc de vida sempre és una experiència recomanable, sobretot si estàs en un moment complicat, perquè emprens un viatge que no s'acaba mai, sempre t'acompanyaran els bons records del que has viscut".


La cançó, que continua amb l'esperit optimista característic de MacLeod, està basada en l'experiència personal de Pele Bernal, alter ego de Pele MacLeod. En el seu cas, una estada a Edimburg per aprendre anglès li va donar l'oportunitat de tocar al festival de teatre i música al carrer de la ciutat, i arran de la seva actuació pels pubs edimburguesos, va sorgir el seu projecte musical. És per això que l'artista va decidir viatjar a la ciutat escocesa per rodar la primera part del seu videoclip, que se situa a la baixada de la Royal Mile des del cèlebre castell ubicat al centre històric de la ciutat. 

Pluja fina (Picap, 2018) és el segon disc de l'artista, enregistrat als Ophiura Studios i mesclat per Marc Parrot a Grabaciones Silvestres. En aquest treball, segons MacLeod, hi podrem trobar unes cançons "encara més animades i positives que a l'anterior disc, on els teclats i els cors tenen un gran protagonisme, però també amb una diversitat d'estils que van des del pop-folk fins al funk amb sintetitzadors, i fins i tot hi podem trobar una havanera". Tot això, tanmateix, "sense perdre el segell MacLeod" que els ha portat fins aquí.

Aquest divendres 9 de novembre surt el nou disc del músic, que farà el primer concert de presentació el dia 23 del mateix mes al Teatre Auditori de Granollers.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Pele Macleod, estrenes, videoclip, Pluja fina

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.