videoclips

Fusió i idil·li al primer videoclip de Voicello, «Cançao do mar d'arrels»

Estrenem el nou vídeo del duet mallorquí amb la cançó que tanca el seu àlbum de debut

'Voicello' ha estat guardonat amb els Premis Enderrock de la Música Balear com a millor disc de clàssica

Crònica d'una nit emotiva a Palma

| 14/12/2018 a les 20:30h

Voicello
Voicello | Carles Llull
Voicello és un innovador duet mallorquí format per la veu de Carme Garí i el violoncel de Gabriel Fiol. Aquest any la parella de músics ha tret el seu primer disc homònim, on fusionen la música clàssica amb estils més moderns com el pop o el jazz, de la mateixa manera que tenen un ull posat en el folklore mallorquí. Aquesta arriscada aposta els va fer guanyar, fa dues setmanes, el Premi Enderrock de la Música Balear al millor disc de clàssica. Aquest vespre el duet ha presentat al Club Nàutic de Palma el seu primer videoclip, que des d'Enderrock.cat estrenem en exclusiva a la xarxa.


"Cançao do mar d'arrels" és el tema que conclou el disc Voicello (Ona Edicions, 2018). Es tracta d'una fusió entre l'obra "Una mar d'arrels" del violoncel·lista del duet, Gabriel Fiol, i el conegut fado portuguès "Cançao de mar", popularitzat per Dulce Pontes. "És una cançó que representa molt bé l'estil actual de Voicello, que nosaltres hem anomenat 'crossover opera pop'", explica la cantant Carme Garí, "perquè combinen la música clàssica amb estils musicals diferents".

El videoclip, dirigit pel cineasta Joan Bover –nominat als Premis Goya 2019 per Kyoko–, representa una escena d'amor, protagonitzada pels mateixos músics, a les idíl·liques platges de Mallorca. "Bover ha sabut mostrar el nostre esperit illenc, amb l'essència de la mar i una bella història d'amor que transmetem també als nostres concerts", conclou Garí.

Especial: Estrenes
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Premis Enderrock de la Música Balear, Voicello, estrenes, EDR Balears, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.