sorteig

D'Escandinàvia als Països Catalans, connectem les raperes més reivindicatives

Presentem una llista de Spotify que uneix la música de Silvana Imam i Beatrice Eli amb artistes com JazzWoman o Tribade

Sortegem cinc entrades dobles per a l'estrena del documental 'Silvana' el proper 10 de gener als Cinemes Girona

| 04/01/2019 a les 13:58h

Fotograma del documental
Fotograma del documental
A Escandinàvia hi ha una rapera que s'ha convertit en la icona d'una generació de joves inconformistes. Silvana Imam es defineix com a lesbiana, feminista i antiracista i canta contra tot tipus d'opressió per contribuir a la nova generació de dones creadores. Amb aquest argument es vertebra la peça que aquest gener és el Documental del Mes de DocsBarcelona, que s'estrenarà el proper 10 de gener als Cinemes Girona.

Amb la direcció de Mika Gustafson, Olivia Kasterbring i Christina Tsiobanelis, aquest llargmetratge relata i descriu la figura de Silvana a través de la relació que estableix amb la també cantant Beatrice Eli, referent del pop a Suècia, i utilitza el poder de les seves lletres per a la reivindicació. Aquesta és una història d'apoderament per visibilitzar la potència de les dones joves artistes i capdavanteres.

Aprofitant que el focus cinèfil il·lumina el panorama del rap amb Silvana, presentem una tria musical de raperes reivindicatives que, com la referent del documental, canten des de l'empoderament i contra l'opressió, però des d'escenaris més propers. Teixim ponts entre Escandinàvia i els Països Catalans a través de la música urbana feta per dones.

 

Vols anar a l'estrena del documental Silvana als Cinemes Girona?
Si no et vols perdre la presentació de l'audiovisual, al qual també participaran Clara Peya i Julia Bertran amb un col·loqui, estàs de sort. Omple aquest formulari i entraràs al sorteig de cinc entrades dobles per a la cita.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, sorteig, Silvana, rap, LGTBI+

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.