Videolip

Mogut, creatiu i personal, així és el nou videoclip de Sisu

El músic bisbalenc ens ensenya el clip de "Dies d'impàs", l'últim tema del discòmic 'Alegria subversiva'

Dansant entre amants, així es veu el nou videoclip de Sisu

| 10/01/2019 a les 12:03h

Fotograma del videoclip de Sisu
Fotograma del videoclip de Sisu
Fa poc més d'un mes ja vam estrenar un dels creatius clips del bisbalenc Sisu, i avui en toca un altre amb el mateix grau de personalitat, moviment i creativitat. "Dies d'impàs" és el tema que tanca el discòmic Alegria subversiva (autoeditat, 2018), el primer de la seva etapa en solitari i el cinquè de la seva carrera com a compositor i arranjador.


En paraules de Sisu Coromina: "La cançó vol narrar de manera críptica i onírica l’ambient de canvis en l’esfera familiar arran de pèrdua d’una persona estimada; dels moviments que hi ha en les relacions domèstiques a partir d’un canvi brusc en la vida quotidiana i del sentiment de distància i proximitat que hi ha entre les persones en aquests moments".

La cançó és una balada progressiva que arriba als més de cinc minuts de durada i que segons el músic de la Bisbal és "un escac i mat als amants de les etiquetes". El saxofonista dels desapareguts Tarannà ha tingut Kactus Studio a la realització i direcció del videoclip. El vídeo intercala imatges de l’estudi de l’artista amb parts de moviment en un entorn oníric, "com de sanació de l’afer o del descans de la ment enmig de tant de rigor creatiu; un anar i venir confús entre el son i la vigília".

Aquest proper dissabte 12 de gener Sisu presentarà el discòmic juntament amb la seva banda, formada per Antonio K. Puertas (bateria i veus), Genís Figa (baix i veus) i Primo Zon (guitarra). Ho faran a El Forat del Pany de Vilafranca del Penedès.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, Sisu, Dies d'impàs, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.