estrenes

«Sta guai», la nova cançó d'Oques Grasses que ens vol fer la vida més senzilla

Estrenem un nou tema de 'Fans del sol', el proper disc de la formació osonenca

El concert de presentació de l'àlbum es realitzarà el 6 d'abril a la Telecogresca

Oques Grasses estrena un curtmetratge d'autosuperació

| 30/01/2019 a les 09:30h

Oques Grasses
Oques Grasses | Arxiu grup
Respecte al retorn de l'activitat musical d'Oques Grasses, tenim tres informacions ben clares. La primera és que el seu proper treball discogràfic arribarà d'aquí a menys de dues setmanes, el 8 de febrer. La segona és que l'àlbum portarà el títol Fans del sol (Halley Records, 2019), i la tercera, que el material que van avançar la setmana passada els augura una temporada intensa plena d'èxits i de seguidors creixents. Avui, per alimentar l'expectativa, estrenem la cançó "Sta guai". 

"Aquí ningú neix preparat, ni per ser jove ni per fer-se gran", diu la cançó sota una base funky. Els osonencs han après molt de la vida després d'una aturada dedicada a la creativitat, i d'aquí n'han sorgit temes que parlen de lo bo i dolent que ens passa al llarg dels nostres dies. Ells, però, deixen clar en aquesta cançó que l'estil de vida pel qual opten és el de fer senzilles les coses. 


De fet, el lletrista i cantant del grup, Josep Montero, explica que la cançó "Sta guai" parla d'aquell punt de la vida en què has de prendre decisions i no saps com afrontar-les. Segons afirma, en aquestes situacions "no ens hem de sentir sols ni hem de tenir la sensació que no estem preparats", sinó que hem d'aprendre a normalitzar el fet de "no entendre algunes coses de la vida". 

El quart disc de la formació, que conté aquesta i moltes altres cançons com "Torno a ser jo" i "In the Night", s'estrenarà en directe el 6 d'abril a la Telecogresca, al Parc del Fòrum de Barcelona. A més, Oques Grasses també actuarà a Londres el 21 de febrer, a Cardiff el 22 de febrer i el 14 de març a París, entre altres dates europees.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Fans del sol, Oques Grasses, Sta guai, estrenes

COMENTARIS

Oques grasses

Anònim, 30/01/2019 a les 21:29

Aquest àlbum "sta guai"

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.