estrenes

El positivisme a fons de Porto Bello

Estrenem la cançó "Dies que comencen", un avançament del segon disc de la formació

'L'ull de la tempesta' veurà la llum el proper 22 de febrer

| 12/02/2019 a les 11:30h

Porto Bello
Porto Bello | Juan Miguel Morales
A la passada edició dels Premis Enderrock, la formació Porto Bello es va endur el guardó a millor artista del 2017 i sembla que els èxits no han acabat. Els fruits de tanta feina arriben aquest 2019 encarnats en un nou treball discogràfic que està a punt de veure la llum, concretament sortirà el proper 22 de febrer. La data de llançament s'acosta i la banda ens avança una cançó que formarà part de L'ull de la tempesta (Música Global, 2019). 
 

'Un altre disc, un altre xou, una altra festa en plena nit', amb aquesta declaració d'intencions engega la cançó "Dies que comencen". Els integrants de Porto Bello no ens amaguen com se senten davant la imminent sortida de l'àlbum: esperen expectants aquesta nova etapa de concerts i nous hits. Afirmen: "Ha acabat el moment ensucrat de treure un primer disc i ara comença el més seriós, l'afrontem amb el màxim optimisme possible". 

Per això mateix omplen d'alegria els temes del seu segon disc, que ha tingut els membres del grup en una etapa d'enregistrament que els ha fet treballar molt, fins i tot "de manera obsessiva", expliquen. El seu lema vital i musical és el de "positivisme a fons", que transmeten a través d'un estil pop amb tocs d'electrònica. 

A més de la ja confirmada actuació a la gala dels Premis Enderrock del proper 28 de febrer, Porto Bello ha marcat en fluorescent el dia 10 d'abril a la seva agenda. Amb la primavera encetada, el grup oferirà el concert de presentació del disc a la sala Apolo de Barcelona.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Porto Bello, estrenes, L'ull de la tempesta

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.