Festivals

Joan Dausà, Pupil·les, Karamba i Natxo Tarrés, nous artistes confirmats per al Clownia 2019

La sisena edició del festival impulsat per Txarango se celebrarà a Sant Joan de les Abadesses del 27 al 30 de juny

Judit Neddermann i les Balkan, entre les primeres confirmacions del Clownia

| 05/03/2019 a les 14:30h

Pupil·les
Pupil·les | Arxiu Pupil·les
El Clownia va tancant el cartell de la seva sisena edició, que tindrà lloc a Sant Joan de les Abadesses del 27 al 30 de juny. El festival organitzat per Txarango va anunciar el passat 22 de febrer cinc confirmacions ben interessants: les Balkan Paradise Orchestra, Judit Neddermann, Tremenda JauríaMafalda i Green Valley.

Ara, amb més de la meitat dels abonaments ja exhaurits, se sumen al cartell altres valors segurs com Joan Dausà, recentment guanyador de dos premis Enderrock de la crítica, a Millor artista del 2018 i a Millor disc de cançó d'autor per Ara som gegants (PromoArts Music, 2018). El santfeliuenc compartirà escenari amb el grup de rap electrònic feminista Pupil·les. Les valencianes també van ser a la gala dels Premis Enderrock per a entregar-li el Premi Trayter a Mark Dasousa, que ha produït el darrer senzill del grup, "Llàgrimes negres".


Les Karamba hi afegiran multiculturalitat i mestissatge d'estils: el son, el txa-txa-txa, el boogaloo, la timba i la salsa barrejats amb el rap i el hip-hop. Per tancar aquesta ronda de confirmacions, el festival també ha anunciat la participació de Natxo Tarrés & The Wireless, que realitzaran el seu particular homenatge a la música de Bob Marley.
 

El cartell del Clownia fins al moment

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Txarango, actualitat, Pupil·les, Clownia, Joan Dausà, Natxo Tarrés & The Wireless, Karambamusic, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.