Premis

El Petit de Cal Eril és el guanyador del Premi MIN a Millor disc en català

El disc triangular de l'artista guanya el guardó dels Premis MIN de la Música Independent

| 14/03/2019 a les 17:30h

EL Petit de Cal Eril
EL Petit de Cal Eril | Juan Miguel Morales
El El Petit de Cal Eril s'endú el Premi MIN a Millor disc de l'any en català pel seu disc triangular. Aquests premis, que estan organitzats per UFI (Unión Fonográfica Independiente), estan dedicats a la música independent i des de fa onze anys premien als artistes i professionals d'aquest àmbit musical. 

Xarim Aresté va ser l'artista català que es va endur el mateix guardó, l'any passat, pel seu disc Polinèsies (Bankrobber, 2017), i enguany és El Petit de Cal Eril qui s'ha imposat davant dels altres nominats amb un disc que aglutina tres àlbums en un de sol i el qual està presentant amb la seva gira triangular que acabarà el diumenge 31 de març amb un concert al Mercat dels Encants dins del cicle "L'últim vermout del mes". A més, l'artistà estrena el darrer videoclip de la cançó "Com puc saber el que penses" en el qual apareixeran les imatges del concert de presentació a la Sala Apolo.

La festa d'entrega dels Premis MIN a la Música Independent va ser el passat 13 de març al Teatro Circo Price de Madrid, a la qual el guanyador El Petit de Cal Eril no va poder assistir donat que es troba en plena grabació del seu nou treball que sortirà abans de l'estiu.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, el petit de cal eril, premis, Premis MIN, Millor disc en català, Premis MIN de la Música Independent

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.