Videoclips

Joana de Diego i Sergi Boal units en la intimitat a «Un cel a les mans»

Estrenem el primer avançament en forma de videoclip del duet

Els músics estan preparant el seu EP de debut

| 20/03/2019 a les 14:00h

Joana de Diego
Joana de Diego | Arxiu de l'artista
Joana de Diego mostra la seva part més íntima acompanyada de Sergi Boal. Els dos músics ens ho mostren amb el seu nou vídeo que estrenem avui i que forma part del canal Calle Sonora. El tema, que porta per nom "Un cel a les mans", és un avançament de l'EP que els dos artistes estan preparant i que aniran desgranant cançó per cançó durant el decurs d'aquest any. Aquest treball a quatre mans versarà sobre "l'amor i el desig, sobre quelcom existencial, sobre les coses que hem d'afrontar i no sabem com fer-ho", explica la cantant. 


A "Un cel a les mans", De Diego ens parla "d'un amor fugaç, però també de les coses que es pensen i no es diuen". És una cançó que parla des de la part més privada de les persones, aquella que costa mostrar. En conseqüència, han gravat un videoclip molt íntim, en un àmbit domèstic i personal, amb una llum que acompanya el pla seqüència de càmera en mà i so enregistrat en directe i que recrea un clima de proximitat entre els dos artistes; una escena que pretén mostrar una conversa on ella "explica, al seu company, la història d'amor de la qual parla la cançó". 

El duet protagonista es troba després de dilatades trajectòries amb molts projectes. D'una banda, Joana de Diego (filla de la cantant argentina de tango Elba Picó), està presentant el seu darrer disc, Timbla (Satelite K, 2018), a trio amb Guillermo Gómez i Xavi Lozano i component noves cançons per al seu proper àlbum en solitari. Per la seva part, Sergi Boal està en plena promoció del seu darrer disc, Everything (autoeditat, 2019), un treball format per composicions pròpies i experimentals amb la guitarra com a eix vertebrador. La casualitat, però, els ha portat a col·laborar musicalment en aquest projecte en el qual normalment ella acostuma a posar lletra a les melodies d'ell.

A mesura que el projecte vagi prenent forma, Joana de Diego i Sergi Boal segur que oferiran actuacions en directe. De moment, el duet pretén anar tancant les primeres dates de presentació.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Joana de Diego, Un cel a les mans, Sergi Boal, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.