Concert

Studio1 Old Stars i Drop Collective són els grups protagonistes del BCN Jamaican Jazz Explosion!

Dissabte 30 de març se celebra la gran festa de la música jamaicana a la sala Almo2bar de Gràcia

Sortegem dues entrades dobles per anar al concert

| 26/03/2019 a les 17:00h

Drop Collective
Drop Collective | Arxiu Enderrock
Aquest proper dissabte 30 de març a la sala Almo2bar de Gràcia, el col·lectiu de música negra, Blackcelona, ​​presenta una gran festa on el reggae, l'ska i el rocksteady fusionats amb el jazz seran els protagonistes. Les actuacions dels grups Studio1 Old Stars i Drop Collective faran moure els malucs de tothom que vulgui impregnar-se de sons i ritmes tropicals.

Studio1 Old Stars és una superbanda formada per diferents components de The Oldians, la millor formació de jamaican jazz del sud d'Europa que, per a aquest concert tan especial, farà un recorregut pels clàssics jamaicans de la factoria del mític segell discogràfic Studio One.

La festa continuarà amb Drop Collective, projecte que explora la fusió de la música jamaicana amb el Jazz. Aquest col·lectiu format per deu músics de Catalunya, Aragó i el País Basc presentarà el seu primer disc, Stormin' (La Panchita Records, 2018), un treball ple de ritmes ballables i de gran qualitat. Drop Collective van ser el grup escollit per realitzar l'homenatge a Bebo Valdés a la cerimònia inaugural del 50è Festival de Jazz de Barcelona.

És un bon concert per al proper dissabte 30 de març a partir de les 21.30 h a la sala Amo2bar del barri de Gràcia, on per només 8 euros podreu gaudir de la millor música jamaicana feta a Barcelona.

Hi vols anar? Sortegem entrades!
Si no et vols perdre el concert d'aquest dissabte, posem a la teva disposició dues entrades dobles que sortegem a través d'aquest formulari. Participa-hi!

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Blackcelona, Studio1 Old Stars, Drop Collective, concert, sorteig

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.