Sona9

El rap d'Homes Llúdriga protagonitzarà el Sona9 d'iCat

També sentirem nous artistes del concurs Sona9 2019

| 01/04/2019 a les 14:00h

Homes Llúdriga
Homes Llúdriga | Marta Mas
El concurs Sona9 té un espai radiofònic propi, guiat per Lluís Gendrau, a iCat. Cada dilluns a partir de les 23 h s'hi radien els grups catalans emergents. Fins ara hi hem pogut sentir fragments de concerts acústics i entrevistes, a més d'un recull de la millor música catalana actual. 

Des de principi del 2019 el programa Sona9 ha renovat el format per convertir-se en l'espai que avança els èxits musicals de l'any, així com ens posa al dia dels hits més recents. Aquesta nit com a protagonistes tindrem Homes Llúdriga amb cançons del seu nou treball, Pampallugues (autoeditat, 2019), on col·laboren noms com Senyor Oca, Luc'Easy, Zoo i Toni Mejías. També passaran pel programa els nous artistes de la nova edició del concurs Sona9, concretament Xavier Mata, Jan Serra, Nuc, El Tio la Careta i Sisena.

També sentirem al programa el més nou d'artistes i grups com Sara Pi, Jordi Batiste amb Núria Graham, Minova, Rúpits Salva Racero, a més d'Oques Grasses, Joan Dausà, Porto Bello i Doctor Prats.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Xavier Mata, Nuc, Doctor Prats, Porto Bello, Joan Dausà, Oques Grasses, Salva Racero, Rúpits, Minova, Toni Mejías, Zoo, Luc'Easy, Senyor Oca, Homes Llúdriga, Núria Graham, Jordi Batiste, Jan Serra, Sara Pi, Sisena, El Tio la Careta, iCat, sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.