videoclips

Les mascotes ho fan tot «Més fàcil» per Xanguito

Estrenem el videoclip que serveix per tancar la gira de 'Beix', el seu àlbum de debut

El grup illenc ja està preparant el nou disc

| 02/04/2019 a les 12:30h

Xanguito
Xanguito | Arxiu de l'artista
Qui tingui un animal de companyia sabrà ràpidament de què li està parlant Xanguito amb el videoclip que avui estrena a Enderrock.cat. L'audiovisual de "Més fàcil" no és només una declaració d'afecte cap a les mascotes, sinó que també serveix al grup com a tancament de la gira del seu disc de debut, Beix (U98 Music, 2017). 

Segons expliquen els integrants del grup, aquest tema "explica les entranyables situacions que es viuen dia a dia amb les mascotes, i la felicitat que ens podem proporcionar mútuament". Els animals de companyia són, en definitiva, els que t'esperen orgullosos darrere la porta, sigui quina sigui la situació que visquis, i per això, la banda considera que "dedicar-los una cançó no és res en comparació amb tot el que ens donen". De fet, el clip està protagonitzat per familiars i seguidors de la formació, que apareixen demostrant tot aquest amor cap als seus fidels acompanyants.


Aquesta novetat audiovisual serveix per tancar l'etapa de presentació del primer disc del conjunt illenc, que ja fa dos anys que porta de gira les cançons del seu àlbum de debut. Ara, però, emprenen un nou procés de creació per tal de preparar la propera referència, de la qual tindrem algunes pistes a l'estiu. Mentrestant, seguiran pujant als escenaris: aquest 6 d'abril seran a Campanet, l'endemà dia 7 a Palma i el 13 d'abril a Es Llombards.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, EDR Balears, Xanguito, videoclip, estrena, videoclips

COMENTARIS

Entranyable

Anònim, 03/04/2019 a les 13:22

A vegades les coses mes senzilles son les millors. Una feina excel.lent. m'ha encantat!!! Segueix així Xanguito!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.