Festivals

Joan Dausà, Joan Miquel Oliver, Pavvla i Intana protagonitzaran el Sons Solers 2019

Delafé DJ completarà la programació de la sisena edició del festival

 La Finca Mas Solers acollirà la cita del proper 12 de juliol

Sons Solers: l'estiu esclata

| 11/04/2019 a les 11:15h

Imatge il·lustrativa
"El Sons Solers neix de les nostres arrels, és un festival jove i humil que vol fer sentir a tothom com a casa amb el carisma especial que aporta la finca", explicava la directora de la Finca Mas Solers, Cristina Muñoz, a la presentació de la sisena edició del festival.

Així s'ha anunciat el cartell definitiu del certamen: el divendres 12 de juliol Joan Dausà, Joan Miquel Oliver, Pavvla, Intana i Delafé DJ actuaran en aquest paratge únic de Sant Pere de Ribes. Un cop més, els grups dels Països Catalans seran els protagonistes de la vetllada.

Precisament sobre les bandes, Jordi Bernet, director del Sons Solers, ha remarcat: "Tots els grups que han passat pel festival tenen com a denominador comú la qualitat, element que ha unit la rica gastronomia pròpia i l’increïble entorn natural del Sons Solers en una experiència única". De fet, a la darrera edició les entrades es van esgotar per veure Mishima, Ramon Mirabet, Animal Luthea Salom. Ja estan disponibles les entrades per aquesta nova edició.

Què fa de Sons Solers un festival especial?
Si una cosa ha caracteritzat aquesta cita festivalera des de l'inici és el lloc que l'acull, la Finca Mas Solers, un palauet d'estil renaixentista català de final del segle XIX que durant anys va acollir l'Antic Gran Casino de Barcelona; un espai on es pretén que el públic pugui gaudir del festival sense cues ni massificacions. A més dels concerts, protagonitzats sempre per grups catalans, durant el festival una zona de chill out, un espai gastronòmic i una zona de cocteleria acompanyen la programació musical.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Joan Dausà, joan miquel oliver, Intana, PAVVLA, Sons solers

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.