videoclips

Xarim Aresté posa color a «El temps de les flors»

Estrenem el nou videoclip del flixanco

El músic actua avui en el marc del festival Strenes

Colors i contrastos de Xarim Aresté

| 12/04/2019 a les 13:20h

El de Flix s'ha pres seriosament l'arribada de la primavera, tant que s'ha plantat dins d'un hivernacle amb la seva banda per poder florir tot l'any. Avui una llavor del jardí musical del músic mostra el seu fruit: la cançó "El Temps de les Flors" ja té videoclip i l'estrenem a Enderrock.cat.

Aquest tema forma part del recent disc de l'artista, El nus i altres mons (U98 Music, 2019), que ha sortit en format físic però que guarda la seva publicació a les plataformes digitals pel proper mes de maig. "El Temps de les Flors" serveix d'enllaç entre l'anterior treball de Xarim Aresté, Polinèsies (Bankrobber, 2017), i aquesta nova entrega, que ha volgut incloure sonoritats més contemporànies. 


En aquesta recerca de nous estímuls, Aresté també ha volgut dedicar temps als directes, que considera com un tipus d'invocació en comunitat. Podreu sentir els colors i les vibracions del seu nou àlbum al concert que oferirà avui a l'Auditori de la Mercè de Girona, en el marc del festival Strenes. Si no en teniu prou, també el podreu veure actuar el 31 de maig al Festival Minipop de Tarragona i a l'estiu al Porta Ferrada. 
 

Xarim Aresté Foto: Xavi Sánchez

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclip, Xarim Aresté, Strenes, estrena, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.