concerts

Els concerts de la Diada de Sant Jordi 2019

Et proposem algunes de les actuacions que tindran lloc el 23 d'abril a la ciutat de Barcelona

| 23/04/2019 a les 10:50h

Concert d'Oques Grasses a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm
Concert d'Oques Grasses a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm | Gerard Mercadé
Segurament després de rescatar la princesa, el cavaller Sant Jordi i la seva nova companya van buscar propostes musicals per evadir-se una estona: per exemple, un concert de lira. Segles després, ho tens més fàcil si vols gaudir del dia de Sant Jordi amb concerts perquè als municipis catalans se'n programen per a tots els gustos i durant tota la jornada. Fes una ullada a les activitats musicals que celebraran l'amor i la lectura amb música el proper 23 d'abril a la ciutat de Barcelona.

Antiga Fàbrica Estrella Damm
Carrer del Rosselló, 515

Hi ha una nota a peu de pàgina a la llegenda de Sant Jordi que explica com va acabar la història: el cavaller i la princesa van anar a prendre una cervesa. Per això l'Antiga Fàbrica Estrella Damm obre les portes, per acollir una diada de música ininterrompuda. Hi haurà artistes per triar i remenar: Lildami, Cesk Freixas, Pau Alabajos, Ramon Mirabet, Roba Estesa i molts més.

La Petonada
Plaça de la Universitat

Qui ha dit que això de Sant Jordi va d'homes besant a dones? A la plaça Universitat de Barcelona ja fa quatre anys consecutius que fan bandera de l'amor lliure i la diversitat sexual i de gènere a través de la Petonada, una festa en què només els petons deixen espai al silenci. La resta, estarà farcida de reivindicació i música, amb les actuacions d'Eli Kapowski, el cor Barcelona Rainbow Singers i Joina

Rac1
Jardins del Palau Robert

No només els llibres sortiran de les llibreries, també ho faran els micròfons dels estudis de ràdio. Com ja és habitual, l'emissora de Rac1 s'establirà al Palau Robert, des d'on transmetran els programes especials del dia. A El món a Rac1 de Jordi Basté, de 8 a 12 h, s'hi podran veure les actuacions d'Oques Grasses, Els Catarres i el duet format per Elena Gadel i Nerea Rodríguez del musical El petit príncep, i a Islàndia, de 19 a 20.30 h, Mishima presentarà el seu darrer disc en directe.  

Òmnium Cultural
Passeig de Sant Joan amb Casp

L'entitat en defensa dels drets civils i les llibertats té una cantonada de l'eixample barcelonina reservada per la diada de Sant Jordi. A més de poder comprar roses amb compromís polític, també hi haurà actuacions musicals amb Libet Acappella, Dani Caracola i el duet de jazz format per Laia Porta i Xavier Algans.

Sardanes de la Colla Sant Jordi
Plaça de Sant Jaume

Per als que el dia de Sant Jordi se'ls despertin les arrels de la cultura catalana, hi ha un indiscutible que sempre ocupa la plaça de Sant Jaume de Barcelona, les sardanes. Enguany se celebra la setantena audició de sardanes de la Colla Sardanista Sant Jordi, a càrrec de la cobla La Principal de La Bisbal

Festa per l'Habitatge
Sala Apolo

A mitja tarda l'activisme s'unirà amb la cultura a la primera Festa per l'Habitatge, una cita musical organitzada pel Sindicat de Llogaters i La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca a la sala Apolo. Els grups que tocaran contra l'emergència habitacional i l'especulació van des del duet de Maria Arnal i Marcel Bagés o les germanes The Sey Sisters fins a Lágrimas de Sangre i Za!
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, actualitat, concerts, Estrella Damm, Sant Jordi

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.