Festivals

L'Anòlia 2019 ensenya les cartes

El 31a edició del festival tindrà lloc del 13 al 20 de juliol a Igualada

Oques Grasses, Lildami i Alfred García són alguns dels músics que hi actuen aquest any

| 02/05/2019 a les 14:00h

Presentació del festival Anòlia
Presentació del festival Anòlia | Jordi Novell
Aquest matí s'ha presentat el cartell de la 31a edició del festival Anòlia d'Igualada, una de les cites musicals més importants de la Catalunya central. Tindrà lloc del 13 al 20 de juliol i entre els grups i artistes que hi assistiran hi ha noms destacats de l'escena musical en català, tres dels quals formen part del panorama local de la capital de l'Anoia. A continuació desgranem la programació per dies.

El grup igualadí JoKB llançarà el tret de sortida al festival. Actuarà el dia 13 de juliol coincidint amb el European Balloon Festival. La jove formació presentarà el seu nou treball, amb un alt contingut reivindicatiu, Ohana (autoeditat,2019). El mateix dia actuaran també els osonencs Oques Grasses, que amb les cançons del seu nou disc, Fans del sol (Halley Records, 2019), faran ballar el Parc Central igualadí.

Cesk Freixas tornarà a Igualada, la ciutat on va debutar en directe, però aquest cop amb quinze anys de carrera musical i les cançons del seu setè disc, Festa Major (U98 Music, 2019). El seu concert serà el 16 de juliol, i el 17 serà el torn del grup valencià El Diluvi fent les cançons del seu nou disc Junteu-vos (Halley Records, 2019), en el qual entre altres ha col·laborat l'exdiputada exiliada a Suïssa Anna Gabriel. 

També passarà pel festival la jove rapera empordanesa Joina, que omplirà l'escenari del pati del Museu de la Pell el 18 de juliol. Aquest dia la cosa anirà de rap perquè també actuarà a l'Anòlia Lildami, símbol d'una nova generació i ferm defensor del rap i el trap en català.

L'endemà, el 19 de juliol, serà la formació local ContraCorrent la que tocarà a casa amb el seu EP de debut, Nits d'estiu (autoeditat, 2019). Porto Bello, que acaben de treure el seu segon disc, L'ull de la tempesta (Música Global, 2019), actuaran el mateix dia.

Dissabte 20 de juliol i per tancar el festival seran el local Roger Argemí i l'exconcursant d'Operación Triunfo Alfred García els que oferiran concerts a la plaça de Cal Font. El segon farà un dels pocs concerts gratuïts de la gira de presentació del seu disc debut, 1016 (Universal, 2018).
 

Cartell de l'Anòlia 2019

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, JoKB, Igualada, Anòlia, festivals, Oques Grasses, Cesk Freixas, El Diluvi, Joina, Lildami, Contracorrent, Porto Bello, Roger Argemí, Alfred García

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.