Sona9

Macaco és el protagonista de la setmana al programa Sona9 d'iCat

També sentirem els dos darrers semifinalistes dels concerts preliminars del Sona9 a Barcelona

Escoltarem les deu cançons en català més punxades a la ràdio

| 27/05/2019 a les 16:00h

Macaco
Macaco | Arxiu de l'artista
El concurs Sona9 té un espai radiofònic propi, guiat per Lluís Gendrau a iCat. Cada dilluns a partir de les 23 h, el programa radia la millor música catalana actual, a més de fer un repàs de les propostes emergents com les que surten del concurs Sona9.

Aquesta nit Macaco sonarà al programa amb el seu nou disc, Civilizado como los animales (Sony Music, 2019), un treball compromès amb el planeta i la naturalesa. També podrem sentir als dos darrers classificats dels concerts preliminars del concurs Sona9 a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm a Barcelona: Relat i Keila Elm.

Entre altres novetats musicals, també formaran part del tracklist les deu cançons catalanes que més han sonat a la ràdio aquest darrer mes, entre les quals trobem cançons de grups com Doctor Prats, Oques Grasses, Buhos o Porto Bello i d'artistes com Joan Rovira i Joan Dausà. Finalment, com cada setmana, podrem sentir les novetats més destacades de l'escena musical catalana, com les de Xavi Sarrià i el Cor de la Fera, Pachawa Sound i Namina, entre altres.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, iCat, Macaco, Relat, Keila Elm, Xavi Sarrià, Namina, Joan Rovira, Doctor Prats, Joan Dausà, Oques Grasses, Porto Bello, Buhos, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.