concerts

Es Claustre es prepara per a l'estiu

Els Pets, Pavvla i Guillem Roma seran alguns dels encarregats de musicar les nits estivals a Maó

| 11/06/2019 a les 13:43h

Es Claustre
Es Claustre | David Arquimbau
La programació d'Es Claustre ja està a ple rendiment. Aquest ancoratge musical ubicat a Maó és un dels emblemes dins el circuit musical de les Illes. Després de la gran rebuda que va tenir la programació de l'any passat amb l'especial de celebració dels deu anys, l'organització de l'espai cultural no ha abaixat la guàrdia i té preparat un estiu carregat de música i diversió per a les nits menorquines. 

Aquest mes encara queden dates d'altura: el 14 de juny arribarà a l'espai maonès Pez mago, el nou projecte del compositor Lucas Alvárez de Toledo, inspirat en les converses amb l'artista xilè Alejandro Jodorowsky. L'únic concert intersetmanal serà el dimarts 18 del mateix mes a càrrec de Guillem Roma, que presentarà el seu nou EP, La constant i la variable (U98, 2019). Per tancar el juny, durant la nit del dia 21 el trompetista eivissenc Pere Navarro portarà el jazz a les nits de l'espai cultural amb una proposta fresca i elegant basada en temes originals. 

La resta de l'estiu també vindrà replet de concerts interessants i sorprenents. Durant el mes de juliol, podrem gaudir de les versions jazzístiques dels hits actuals de Black Barbies, la música introspectiva de Pavvla, el reggae immortal de The Original Wailers, la fusió flamenca-cubana d'Entre Orillas, la festa que crea a dalt i a baix de l'escenari Alma de Pato i la sensibilitat de Daniel Lumbreras. El final de l'estiu culminarà amb els cinc espectacles que es realitzaran durant l'agost: Els Pets, Anna Ferrer i Clara Peya, Marala Trio, Marga Rotger i Iseo & Dodosound seran els encarregats de tancar la programació d'Es Claustre.



Una primavera moguda
L'espai cultural maonès va engegar la temporada a l'abril, concretament el dia 5 amb la presentació de l'obertura de l'espai i el concert de The Palmers, duet electrònic de funk jazz. A més, durant aquests dos mesos Es Claustre es va omplir de música. Entre altres propostes vam poder gaudir dels loops infinits del guitarrista Carles Pérez amb el seu projecte Miss Loopita, el multidisciplinar DJ Poty Alcapone, l'actuació dels mallorquins Zulu Zulu i els himnes de Joan Garriga Madjid Fahem.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Guillem Roma, Pavvla, Els Pets, EDRBalears, Menorca, concerts, Es Claustre

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.