actualitat

L'Aquelarre més esotèric es presenta a Barcelona

La festivitat cerverina dedica el seu espectacle central al Tarot

La funció està dissenyada per Alea Teatre i dirigida per Albert Parra

| 11/06/2019 a les 14:30h

Presentació Aquelarre 2019
Presentació Aquelarre 2019 | Arxiu Enderrock
L'Aquelarre de Cervera ha celebrat la presentació oficial avui a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. L'acte ha servit per mostrar les últimes novetats d'enguany, a més d'analitzar amb profunditat tots els actes que es desenvoluparan a la població segarrenca entre el 30 d'agost i l'1 de setembre. Durant l'acte han intervingut Àngels Torras, directora dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Barcelona; Marc Llorens, regidor de l’Aquelarre de la Paeria de Cervera; Albert Parra, director artístic de l’Aquelarre de Cervera 2019, i Lluís Gendrau, director del Grup Enderrock. 

La gran novetat ha estat l'espectacle central de la gran festa popular de la música i el foc de les Terres de Ponent, que enguany tindrà com a eix vertebrador el tarot i la relació de les seves cartes amb el món de la màgia; una barreja perfecta d'esoterisme, màgia, mitologia i psicoanàlisi. Tota aquesta exhibició escènica va a càrrec de la companyia cerverina Alea Teatre i està dirigida pel cerverí Albert Parra.

A més d'aquesta exclusiva, durant la presentació s'ha desgranat el cartell musical d'enguany, en el qual destaquen els grups valencians Pupil·les i Zoo, els de Ponent Koers i La Terrasseta de Preixens i els perennes Pastorets Rock i la Companyia Elèctrica DharmaLasta Sanco, els encarregats de posar la nota musical durant la presentació a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, també formen part del line-up i seran els encarregats de representar Cervera a dalt de l'escenari amb el seu mestissatge electrònic.
 

Actuació de Lasta Sanco durant la presentació de l'Aquelarre 2019. Foto: Arxiu Enderrock

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Pupil·les, Zoo, Aquelarre 2019, Aquelarre de Cervera, festivals, Lasta Sanco, Koers, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.