Estrenes

2PrincesesBarbudes ens descobreixen la dieta dels nostres avantpassats

Estrenen "Tot és fresc", senzill d'avançament del proper treball, que ens conta la vida i costums del paleolític

| 15/07/2019 a les 12:30h

Fotograma del videoclip
Fotograma del videoclip
2PrincesesBarbudes fan de la seva carrera un continu i entretingut concert familiar. La seva música sembla feta per explicar contes mentre ens imaginem la nostra historieta particular amb cada cançó. Amb l'àlbum il·lustrat que la banda publicarà a principis de setembre, ens proposen conèixer la vida dels primers humans del paleolític, el disc es dirà La bona vida (Autoeditat, 2019). Avui estrenen la cançó "Tot és fresc", el tema els serveix per introduir la dieta que seguien els nostres avantpassats i com recollien el menjar.


Amb aquesta estrena, el grup segueix en la línia que l'ha dut a ser un dels projectes més agraïts i interessants per al públic familiar. Instruments de joguina, pop minimalista i lletres imaginatives conformen un univers pensat per divertir tots els públics, tot i que els més petits ho gaudeixen especialment.

Tanmateix, no solament pensen en el públic català, ja que alguns dels seus discos han tingut cançons en euskera, castellà o francès. Al seu bandcamp, trobareu totes aquestes gravacions.
El grup ja té diverses dates de concerts a l'agenda, entre les quals hi ha el 21 de setembre al Mercat Música Viva de Vic, el 20 d'octubre a l'Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès i el 17 de novembre a l'Auditori de Girona.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, infantil, MMVV 2019, estrenes, 2princesesbarbudes, Tot es fresc

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.