Actualitat

El Trovam 2019 deixa entreveure els primers noms del cartell

La Fira Valenciana de la Música celebrarà la setena edició entre el 7 i el 10 de novembre

El Diluvi, Carles Dénia o Pau Alabajos en són alguns dels artistes

| 16/07/2019 a les 17:00h

El Diluvi és un dels caps de cartell del festival
El Diluvi és un dels caps de cartell del festival | Nerea Coll
El Trovam - Pro Weekend arriba aquest any a la setena edició convertit ja en un esdeveniment de primera ordre en l'agenda dels festivals valencians. Castelló de la Plana acull un cop més la també anomenada Fira Valenciana de la Música, lloc de reunió de la indústria musical valenciana. Durant un llarg cap de setmana, les actuacions musicals s'alternaran amb tallers i xerrades, tot plegat per palpar quin és l'estat de la indústria en el moment actual. 

Les apostes per artistes valencians són una de les constants de la fira des dels inicis. En aquesta edició, El Diluvi es postula com un dels grups de referència, defensant a l'escenari l'últim disc Junteu-vos (Halley Supernova, 2019). També propostes com les de Carles Dénia i Mara Aranda o Pau Alabajos acompanyat de la Banda Municipal de Castelló seran alguns dels reclams de la terra del Trovam. Altres grups o artistes valencians que participaran a la cita seran: Tesa, La Plata, Júlia i Clara Andrés o Prozak Soup.


El cartell del setè Trovam l'acaben de conformar una vintena de noms provinents de diferents punts de l'Estat espanyol com Leon Benavente, Lisabö o Cintia Lund. De Catalunya, hi trobem representants com Egosex, Suu o Side Chick. El Trovam tindrà espais per posar sobre la taula la situació, les potencialitats i les febleses de la indústria musical valenciana, amb taules rodones, conferències i reunions de professionals del sector. Serà, per exemple, el cas de l'Associació Estatal de Sales de Música en Directe (ACCES) que, per primera vegada, celebrarà el congrés estatal a l'Auditori de Castelló.

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Trovam!, Castelló de la Plana, El Diluvi, País Valencià, Carles Dènia, Mara Aranda, Leon Benavente, Pau Alabajos, Lisabö, Cintia Lund, EDRValencià, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.