revista

El planeta tra-trà de Rosalia envaeix la revista Enderrock de setembre

El número 293 inclou entrevistes a Mireia Vives i Borja Penalba, Joan Garriga, Marga Rotger i Aiala, entre d'altres

L'edició de setembre té la revista oficial de la Fira Mediterrània de Manresa 2019

| 02/09/2019 a les 09:01h

L'omnipresent Rosalia aterra a la portada de la revista Enderrock de setembre. Analitzem en profunditat la trajectòria de la vocalista que, formada al Taller de Músics i a l'ESMUC, és ara en boca de tothom després de l'èxit rotund d'El mal querer (Sony Music, 2018). Pas a pas, aquest reportatge repassa les figures clau amb què s'ha trobat la cantant, com són Chiqui de la Línea, Raül 'Refree' o El Guincho, entre altres, i la recepta de l'estrella per accedir als festivals més reputats a escala mundial. 

En el número 293 entrevistem Mireia Vives i Borja Penalba, que donen el remei als nostres mals amb Cançons de fer camí (Bureo Músiques, 2019), la tercera referència com a duet. Dediquem també una peça a la faceta de productor de Penalba, que ha treballat amb noms tan cabdals com Lluís Llach, Miquel Gil i Maria del Mar Bonet. Joan Garriga, Marga Rotger, Empty Cage o Aiala són altres noms que apareixen en l'edició de setembre de l'Enderrock, així com Carla, Joan Masdéu i The Missing Leech en un format breu.

Aquest mes trobem un espai especial dedicat a les cròniques dels festivals que s'han celebrat durant els mesos d'estiu: el Canet Rock, el Clòwnia, l'Acampada Jove, el Vida Festival, el Cruïlla, el Paupaterres, l'Ítaca, l'Anòlia, el Sons del Món, el Sónar, el Cap Roig o el Porta Ferrada. Avancem també la programació de les cites musicals de tardor, el BAM i el Blues de Cerdanyola. Amb la revista de setembre, a més, s'encarta la revista oficial de la Fira Mediterrània de Manresa 2019, amb les actuacions més destacades a la capital del Bages. 

Inaugurem el curs amb dues seccions noves. En primer lloc, La Fonoteca d'Oriol Rodríguez repassa la història dels segells discogràfics catalans, i La playlist exposa els temes imprescindibles de personalitats del país, com actors, periodistes o polítics, i que els han marcat la vida personal i professional. El mes de setembre les encetem amb Bankrobber i l'actriu Mireia Oriol, una de les protagonistes de la sèrie Les de l'hoquei. Per altra banda, a la secció d'Acords i Desacords, opinen Maria Xinxó i el conegut raper Damià Rodríguez Lildami, que s'estrena com a col·laborador d'Enderrock
 

Portada Enderrock 293 Foto: Peninsula.Work

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Carla, Marga Rotger, Empty Cage, Fira Mediterrània, Aiala, Joan Garriga, Mireia Vives i Borja Penalba, revista, Rosalia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.