actualitat

Joan Masdéu torna a complir 25 anys

El músic avança alguns detalls del proper disc, que celebra els 25 anys d'història de Whisky'ns, a través d'un audiovisual

| 04/09/2019 a les 12:01h

Joan Masdéu
Joan Masdéu | Víctor Rubio
Durant gairebé dues dècades, el grup de pop-rock Whiskyn’s va enregistrar nous treballs i va realitzar set-cents concerts arreu dels Països Catalans i una gira de quinze dies per l’Uruguai i l’Argentina el 2006. Des de la sortida del primer àlbum, Whisky’ns Cullons (Al·leluia Records, 1994), han passat 25 anys i ara en fa deu de la dissolució, el setembre del 2009, després d’un concert a la plaça del Mercadal de Reus. El que va ser líder de la banda, Joan Masdéu, ha gravat un disc de "format nu i amb nous arranjaments" per commemorar el doble aniversari, La Flor del Panical (Satélite K, 2019), que va ser enregistrat en directe als estudis Blind Records.

El cantant reusenc ha revisitat una desena de temes del grup acompanyat del guitarrista Oest de Franc i amb la col·laboració de Beth RodergasGerard Quintana, Roger Mas i The New Raemon. Aquest exercici de recuperació de les cançons més emblemàtiques de Whiskyn’s s'explica en aquest petit documental, en què els participants del projecte comenten com va ser l'enregistrament i quin és el valor d'aquest disc que es presentarà en directe el 20 de setembre en el marc del Mercat de Música Viva de Vic. L'estrenem a Enderrock.cat. 

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Joan Masdéu, actualitat, Whiskyn's, 25 anys

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.