festivals

Dues veus amb caràcter a la Fira Mediterrània

Sortegem entrades dobles per als concerts de Miquel Gil i Feliu Ventura a la cita que se celebrarà del 10 al 13 d'octubre a Manresa

Vents de calma i vents de tempesta

| 02/10/2019 a les 10:00h

Feliu Ventura
Feliu Ventura | Juan Miguel Morales
Ja s'acosta la XXII edició de la Fira Mediterrània de Manresa, que tindrà lloc del 10 al 13 d'octubre. A Enderrock i Sons de la Mediterrània sortegem dues entrades dobles per a dos dels concerts més destacats de la programació: els de Miquel Gil i Feliu Ventura.

En el marc del Circuit Folc, el cantant de Catarroja Miquel Gil, figura històrica de la música d'arrel valenciana i mediterrània, presentarà el 12 d'octubre al Teatre Conservatori (22.30 h) el nou i esperat disc, Geometries (Temps Record, 2019), on incideix en la seva 'fórmula magistral': poesia contemporània, veu única, tímbrica mediterrània i patrons musicals de la tradició oral valenciana combinats en la justa proporció. 

Per la seva banda, el cantautor xativí Feliu Ventura també presentarà un treball nou després d'anys d'espera. En el seu cas, serà al mateix Teatre Conservatori, el mateix 12 d'octubre i una estoneta abans (19 h), estrenant les cançons de Convocatòria (Propaganda pel Fet!, 2019), on es manté fidel a la seva concepció de la cançó d'autor com a eina de reflexió i compromís social.

Si voleu participar en el sorteig d'una entrada doble per al concert de Miquel Gilompliu aquest formulari. Si voleu participar en sorteig d'una entrada doble per al concert de Feliu Venturaompliu aquest formulari.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, sorteig, Miquel Gil, Fira Mediterrània, Manresa, festival, Feliu Ventura, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.