concerts

Torra castanyes i exercita les orelles: 10 plans musicals per Tots Sants

Zoo, El Petit de Cal Eril, Xiula o Joan Miquel Oliver, entre les propostes per celebrar la Castanyada anant de concert

| 30/10/2019 a les 10:45h

Castanyada
Castanyada | Xavier Mercadé
Potser s'haurà d'anar amb rebequeta d'entretemps i es farà fosc a les sis de la tarda, la tardor té aquestes coses, però després d'una estona torrant castanyes sempre ve de gust airejar-se i moure el cos. I què millor que fer-ho escoltant música en directe? El cap de setmana de Tots Sants porta una mà de propostes musicals per passar els primers freds i oblidar les penúries. Te les descobrim a Enderrock.cat. 

El comiat indefinit de Zoo
1 de novembre
Sant Jordi Club Barcelona 

El grup de rock'n'roll s'acomiada de la gira 2K19 al Sant Jordi Club de Barcelona amb un concert únic i especial. Elane i Santa Salut, amb la seva combinació de ritmes de rap desacomplexat i potent, seran les encarregades d'obrir l'esperat "fins aviat" dels de Gandia. 


Foramuralla a Vic 
31 d'octubre i 1 de novembre 
L'Atlàntida i Jazz Cava de Vic 

Marialluïsa, Jessica Pratt, Joan Miquel Oliver, Cala Vento i Tarta Relena són alguns dels artistes que passaran pels escenaris del festival Foramuralla de Vic. La novena edició de la cita vigatana, organitzada per la Jazz Cava, farcirà de directes de tardor les nits de dijous i divendres.


Fires de Sant Narcís
1 i dissabte 2 de novembre
Parc del Migdia de Girona 

La mainada també té ganes de ballar al ritme de la castanyada, i l'espai adient per fer-ho és a la capital gironina. Ramonets i President Xai encetaran les Fires de Sant Narcís 2019, que enguany han retallat part de la programació a causa de la situació excepcional que viu el país. D'actuacions de públic familiar també n'hi haurà el divendres al Parc del Migdia, amb Xiula i Black Music Big Bang

PintorRock
31, 1 i 2 de novembre
La Granja dels Frares, El Morell, Tarragona 

El Festival PintorRock és una cita indispensable en l'agenda dels més rockers i rockeres del territori. Aquest 2019 celebra la novena edició, que comptarà amb els concerts de grups com Ska-P, que hi farà l'últim concert a Catalunya, Soziedad Alkohólika, Crim, Kaotiko, Lágrimas de Sangre i Mafalda, entre altres noms del panorama. 
 

Mafalda Foto: Arxiu del grup


Festival In-Edit 
Fins al 3 de novembre
Aribau Multicines de Barcelona 

Pels més cinèfils també hi ha propostes. El cicle de cinema documental musical ja fa uns dies que va engegar nova edició, que inclou en el cartell títols com Ardara, Berlin BouncerBoy Howdy! The Story of Creem Magazine, i molts d'altres. Podeu trobar la tria de les sessions destacades en aquest enllaç d'Enderrock.cat. 
 

David Bowie
 

Espanta La Por amb Dani Miquel 
31 d'octubre
Palau Altea d'Alacant 

Per Tots Sants, monstres valencians! En l'edició d'enguany d'Espanta La Por, que té lloc majoritàriament al Museu d'Etnologia Valencià amb l'objectiu de reivindicar l'imaginari de la por al voltant de la celebració de Tots Sants, hi trobem, entre d'altres, l'espectacle De Por! de Dani Miquel, oportunitat per enfrontar-s'hi en família. 
 

Especacle 'De Por!' de Dani Miquel


El Petit de Cal Eril i Ferran Palau
31 d'octubre
Novo Cafè Lisboa de Palma de Mallorca

La metafísica d'Energia Fosca (Bankrobber, 2019) i Kevin (Hidden Track, 2019) arriba a l'illa mallorquina just en el temps de les castanyes. Els artistes actuaran a Santa Catalina en el format complet presentant els corresponents últims treballs. 


Atupa + Émbolo + Crotchet Fiona
31 d'octubre
La [2] de l'Apolo

Atupa i Émbolo presentaran en directe a la sala [2] del Paral·lel de la capital catalana els seus nous treballs, Foríssima (autoeditat, 2019) i Claraboya del Universo (Poni de Troia, 2019), respectivament, acompanyats de la promesa local Crotchet Fiona


Night of the leaving dead a la Jamboree
31 d'octubre
Sala Jamboree

Si sou més de celebrar Halloween enlloc de la Castanyada, el vostre lloc per aquest cap de setmana és a la plaça Reial de Barcelona, ja que Joe Cabana ¡ Kerito ompliran la sala Jamboree de música dance, pop i indie en el marc de la festa Night of the leaving dead. Porteu disfressa! 

La Gran Castanyada a La Cabra
31 d'octubre
La Cabra de Vic

Pe fer passar el fred a la capital osonenca, La Cabra ha organitzat una nit de versions i festa amb el grup Bandidos. La festa s'allargarà tota la nit i fins i tot hi haurà ressopó per anar a dormir amb la panxa plena i calenta: castanyes per esmorzar!

Podeu consultar més detalls a l'agenda d'Enderrock.cat.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, concerts, castanyada

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.