concerts

La potència de Frank Carter & The Rattlesnakes passarà per Barcelona el proper dimecres 13

La banda britànica estarà descarregant adrenalina el proper dimecres 13 de novembre a la sala Razzamtazz II de Barcelona

| 07/11/2019 a les 12:00h

Frank Carter a la passada edició del Primavera Sound
Frank Carter a la passada edició del Primavera Sound | Xavier Mercadé
El britànic Frank Carter és d’aquells músics que mai no pot deixar indiferent, que han fet de l’escenari la seva llar i que transmet passió i complicitat en cada concert. Veure’l acompanyat per la seva banda, The Rattlesnakes, es pot considerar tota una experiència. D’això en poden donar fe els espectadors que el van veure en la passada edició del Primavera Sound quan ja a la segona cançó estava surfejant per sobre els caps dels espectadors, i que va seguir amb una actuació espectacular en què el públic es va convertir en el còmplice indispensable.
 
El millor que té Frank Carter, a més dels directes, és que musicalment es pot enquadrar en un festival indie, com el PS, o en altres am el punt de vista posar en sons més durs i hardcore, com el Resurrection de Galícia.
 

Frank Carter en la passada edició del Primavera Sound Foto: Xavier Mercadé


La gira de presentació del darrer disc End of Sufferin (International Death Cult, 2019) ens porta un Carter més emotiu i profund sense oblidar mai la intensitat guitarrística i vocal. La gira passarà per la sala Razzmatazz II aquest proper dimecres 13 de novembre i promet ser una d’aquelles vetllades per recordar en la nit dels temps mentre encara ressonin els darrers acords de “I Hate You” en les nostres oïdes. Les entrades es poden adquirir de forma segura a través d’aquest link.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.