festivals

La Fira Trovam, concerts marca de la casa

Repassem la programació de la cita valenciana de Castelló de la Plana, que celebra la setena edició del 7 al 10 de novembre

| 09/11/2019 a les 09:00h

L'Eix Radical
L'Eix Radical | Arxiu del grup
Castelló de la Plana acull la 7a edició de la Fira Valenciana de la Música – Pro Weekend, coorganitzada amb la Valencian Music Association i l’Institut Valencià de Cultura. Trovam ha esdevingut el punt de trobada dels professionals del sector musical valencià i generador de sinergies amb el conjunt dels Països Catalans. La trobada programa diverses estrenes i una seixantena d’artistes destacats. Destaquem alguns directes que marcaran la cita d'enguany. 

L'Eix Radical
9 de novembre- Auditori
La cantautora olivera Clara Andrés i el duet alcoià de dream-pop Júlia han unit forces en el projecte musical comú L’Eix Radical. La fusió parteix d’un curiós i precís fenomen matemàtic i, musicalment, emmarca ambdues propostes en un intercanvi de melodies i harmonies paral·leles.

Tesa
9 de novembre - Plaça Major
Representant de la potent escena de la música urbana valenciana, Tesa fa explícit en les lletres un fort contingut feminista, social i de compromís amb la terra. La rapera d’Almussafes presenta el segon disc, Rural (Halley Supernova, 2019), produït per Mark Dasousa. En directe l’acompanyen AndraeEryfukksia i Loren D.


El Diluvi
9 de novembre - Hort dels corders 
La formació de l’Alcoià presenta el tercer disc, Junteu-vos (Halley Records, 2019). El grup ha mantingut el mestissatge mediterrani i festiu amb cúmbia, reggae, rumba i folk, i unes lletres que apel·len a la força col·lectiva partint del compromís amb Ovidi Montllor.

León Benavente
9 de novembre - Auditori
Projecte nascut el 2012 de la unió del cantant Abraham Boba (Nacho Vegas), el baixista Eduardo Baos (Tachenko), el guitarrista Luis Rodríguez (Nacho Vegas) i el bateria César Verdú (Schwarz), que presenten Vamos a volvernos locos (Dro, 2019). En el disc hi col·labora Maria Arnal (“Como la piedra que flota”).

Suu
9 novembre - Plaça Major
Havent acumulat milers i milers de seguidors a les xarxes, ben coneguda a Instagram, com a #tontaca13, la bandautora barcelonina va debutar amb Natural (Halley Records, 2018). Una excel·lent targeta de presentació que l’ha dut a actuar arreu dels Països Catalans popularitzant la molt radiada “Lligar no és lo teu”.

Pau Alabajos
9 novembre - Teatre Principal
El cantautor de Torrent estrenarà una relectura simfònica del seu repertori de quinze anys de trajectòria artística amb un acompanyament musical de luxe, la Banda Municipal de Castelló. Tots dos interpretaran els arranjaments que el compositor Roger Conesa ha dissenyat per a una formació de cinquanta músics.

Arxivat a: Enderrock, festivals, concerts, Trovam

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.