ELS MILLORS DE L'ANY

Els millors discos de 2019 segons la crítica (del 50 al 41)

Els 75 millors discos catalans de 2019 segons la crítica

| 19/12/2019 a les 10:00h

50. 


ÚLTIM CAVALL
Alaska
(Discos de Kirlian)
 
Els del Garraf es van donar a conèixer gràcies a Records de Kyoto (Discos de Kirlian, 2017), i ara la cursa continua amb Alaska, un treball nocturn, intens i cru, amb espurnes de llum, però sense desfer-se d'aquesta malenconia marca de la casa.⁠


49.


SÚPER GEGANT
Una casa als aiguamolls
(The Indian Runners)

Shoegazing, dream pop i blues pantanós d’alta qualitat per a fans de The Jesus and Mary Chain, New Order o els millors Black Rebel Motorcycle Club.



48.
 

ARNAU OBIOLS
Tost
(Segell Microscopi)

Visió personal i contemporània dels sons i de la música tradicional del Pirineu català, una música filla dels boscos, dels arbres i dels moixons.



47.
 

QUERALT LAHOZ
1917
(Say It Loud Records)

La cantant de Santa Coloma de Gramenet presenta un EP on fusiona el flamenc amb els ritmes urbans, a través d’una veu viva i personalíssima.


46.
 

CESK FREIXAS
Festa Major 
(U98 Music)

El cantautor es presenta més festiu i optimista que mai. La festa major és l’excusa amb
què les cançons mostren tota la litúrgia d’una jornada festiva.


45.
 

HOMES LLÚDRIGA
Pampallugues
(autoeditat)

El trio nascut al barri barceloní de Vallcarca rima a favor la resistència obrera i contra les injustícies socials. Amb aquest disc s’estrenen en format CD.


44.
 

INTANA
A Plan for Us
(Warner)

La badalonina Núria Moliner és la veu i l’ànima d’Intana. Segon disc on presenten cançons de pop atmosfèric i sensorial entre la part racional i la passional.



43.
 

LAX'N'BUSTO
Polièdric
(RGB Suports)

Sense cantant a l’escuderia, els vendrellencs han obert el micro a set veus –entre les quals Pemi Fortuny– per interpretar una desena de noves cançons.


42.
 

KIDS FROM MARS
</3
(Luup Records)

Duet format pels adolescents Òscar Jiménez i Roger Borrell. Aquest primer EP té cinc temes on l’electrònica es barreja amb magnífiques melodies vocals.


41.


31 FAM
Tr3tze
(Delírics)

31 FAM són una colla de joves de Sabadell que han fet d’un petit estudi la seva segona llar. A Tr3tze han creat un món sonor únic ple d’èxits generacionals.
 
<< inici     << 51-75     31-40 >>
 
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, lax'n'busto, Premis Enderrock 2020, últim cavall, Kids From Mars, 31 FAM, súper gegant, Arnau Obiols, cesk freixas, queralt lahoz, Homes Llúdriga, Intana

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.