entrevistes

Lildami: «Messi té sis pilotes d’or i això no treu que hi hagi altres jugadors molt bons»

El raper terrassenc guanya el Premi Enderrock de la crítica a millor disc de músiques urbanes per 'Flors mentre visqui' (Halley Records, 2019)

| 29/12/2019 a les 10:00h

Lildami
Lildami | Marta Mas
L’any passat ja va guanyar el Premi Enderrock per votació popular a Millor disc de hip-hop i músiques urbanes per 10 vos guard i aquest any hi torna amb un de la crítica, pel treball Flors mentre visqui, que ha tingut una gran rebuda entre el públic jove. L’experiència de l’any passat li va servir per donar-se a conèixer i obrir portes: “Guanyar un Premi Enderrock va fer que la gent de la indústria musical posés els ulls en nosaltres i escoltés el que estàvem fent. No només és un reconeixement sinó que també et potencia la música entre la gent del sector”, afirma el raper. Conclou amb una asseveració: “Guanyar dos premis Enderrock seguits em fa molta il·lusió. I als meus pares també”.

Però què té Lildami que, en una escena que tothom descriu com a rica i creixent, repeteix premi? “Què responc sense quedar com un flipat? Ja ho sé. El fet que Messi tingui sis pilotes d’or no treu que no hi hagi altres jugadors molt bons. Segur que hi ha jugadors increïbles. A mi m’han agradat molt els discos de Flashy Ice Cream, de 31 FAM i del Senyor Oca. S’estan fent les coses molt bé i els propers anys prometen molt”, respon el cantant.

Però algun secret ha de tenir Flors mentre visqui, gestat amb els fidels acompanyants amb qui fan pinya i revolucionen l'escenari, Emotional Goku i Sr. Chen. Ell mateix ens el revela: “Pel que fa a la producció musical hem ofert un espectre més ampli de sons. El nostre disc beu molt del pop, de l’indie, del trap i del rap més clàssic. Hem aconseguit una amalgama d’estils que ha fet que sigui un disc molt ric musicalment. I pel que fa a les lletres, molts rapers i molts trapers sempre parlen del mateix i nosaltres hem intentat trencar aquest estigma i fugir dels tòpics”.

 
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, Lildami, Premi Enderrock, Millor disc músiques urbanes, Flors mentre visqui, entrevistes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.