estrenes

Still Morris ens regala l'eternitat

Estrenem el nou senzill del músic barceloní, "Falsa eternitat"

La cançó formarà part del disc 'A prop', que veurà la llum demà

| 16/01/2020 a les 10:00h

Still Morris
Still Morris | Arxiu de l'artista
Després de quatre anys de silenci discogràfic, el barceloní Still Morris presenta demà un nou CD, A prop (Blau, 2020). Amb aquest treball, el músic ja en suma sis, en català i anglès i sempre fidel al pop-rock i a la música d'autor. Per posar-nos la mel als llavis abans del llançament, estrenem en exclusiva "Falsa eternitat".


Amb un to intimista, accentuat per l'inici a guitarra i veu, Still Morris parla a "Falsa eternitat" del pas del temps i de la necessitat de pausar-lo. "Estic cansat de robar-li temps al far, comença el compte enrere per saltar a una falsa eternitat", canta a la tornada. La lletra està farcida de metàfores relatives al temps, i segueix així una estela que s'apropa a la música d'autor, deixant entreveure la influència dels representants de la Nova Cançó.

Al disc, però, no hi falta el pop-rock que ha definit Still Morris al llarg de la seva carrera musical i que té com a referència clàssics com Bob Dylan o Rolling Stones. A més, aquesta vegada compta amb les col·laboracions de Norbert Fimpel, Desirée Duran, Xavi Seguí i Julio Ortiz, i amb Tolo Servera per a la producció.
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Still Morris, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.