estrenes

La tendresa de Coloma Bertran i Gemma Humet destil·lada a «Cançó de bressol»

Estrenem el nou tema de la violinista amb la cantant terrassenca

El tema formarà part del primer disc en solitari de Bertran, 'Nocturns i diamants'

| 12/02/2020 a les 10:30h

Coloma Bertran
Coloma Bertran | Arxiu de l'autor
La violinista Coloma Bertran, després de diverses col·laboracions en tot tipus de projectes i treballs discogràfics, treu a l'abril el primer disc en solitari, Nocturns i diamants (Segell Microscopi, 2020). Avui estrenem un dels temes que formaran part de l'elapé, "Cançó de bressol", que té la participació especial de Gemma Humet.



En aquest tema, Bertran musica el poema homònim del guanyador del LV Premi de poesia Ausiàs March de Gandia, Jaume Coll. La veu que canta els versos de Coll és la de la vocalista i compositora terrassenca Gemma Humet, que se suma a artistes com Sanjosex, Carles Belda, Arnau Tordera, Ju, Guillem Soler o Dia Sañé per vestir vocalment Nocturns i diamants.

El disc és el primer treball compositiu en forma d'elapé de Coloma Bertran, tot i que té una carrera de més de deu anys a les espatlles en què ha ballat entre el jazz, la música clàssica i la música popular i ha participat en discos d'Obeses, Guillem Roma o Kiko Veneno, entre d'altres. En aquesta referència en solitari, l'artista busca una sonoritat pròpia que beu d'influències de diferents estils musicals. L'àlbum compta amb composicions i improvisacions per a violí sol, poemes musicats de Víctor Sunyol i Jaume Coll i una adaptació.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, cançó, Coloma Bertran, Gemma Humet, estrenes, estrena

COMENTARIS

Cançó de bressol. De Coloma Bertran em Gemma Humet. Nocturns i diamans.

Esteve Prat Humà, 15/02/2021 a les 13:02

És una cançó molt maca.
Per gent que els agrada el violì i la veu és agradable.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.