videoclips

Pau Ballbé es declara «Teu» al nou videoclip

El masnoví emprèn el seu camí en solitari en paral·lel a la seva activitat amb Trinitat Nova

Estrenem en avançament el nou clip romàntic del músic

| 12/03/2020 a les 14:00h

Pau Ballbé
Pau Ballbé | Arxiu Enderrock

Guitarrista i vocalista de la banda del Maresme Trinitat Nova, Pau Ballbé decideix empendre un nou camí en solitari, sense abandonar per això, el seu espai dins del grup. En aquesta nova aventura, Ballbé s'apropa a les sonoritats del folk estatunidenc, reconeixent com a influències artistes internacionals com Bon Iver o alguns de casa nostra com Ferran Palau. Tot plegat se sublimarà en format d'un disc debut que veurà la llum aquest any. El músic masnoví ens en regala ja un tastet en format de videoclip, que avui estrenem en exclusiva: "Teu".


Un Ballbé més personal i intimista juga amb el folk americà per regalar una història d'amor en el sentit més tradicional del terme. En aquests dies en què conceptes com l'amor se sotmeten a canvis de paradigma que en fan trontollar els ciments, Pau Ballbé no cau en la temptació de sumar-se aquesta corrent i fa una cançó que destil·la tendresa i amor romàntic: "Ara soc teu, ja no soc meu" o "vull estar amb tu, junts eternament" són algunes de les línies que canta el músic.

En el nou projecte que emprèn l'artista masnoví, i que veurà la llum després de l'estiu, l'acompanyen vells amics com Leo Hernández (Los Retrovisores, Joel Sarakula), Llorenç Orriols (Mareta Bufona, Gebre), Bernie Sánchez (Enric MontefuscoJoana Serrat) i el cantautor Josep More, a més d'Iban Rodríguez (Companyia Elèctrica Dharma), que juntament amb Sánchez s'ocupa de la mescla, i Víctor García (bateria de Pau Vallvé) que n'ha fet la masterització.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclips, Trinitat Nova, Pau Ballbé, estrena, videoclip

COMENTARIS

“Vull esta em tu”

Anònim, 13/03/2020 a les 16:57

Et desitjo molt èxit!! Molt maca la cançó!!

Vull estar amb tu

Anònim, 17/03/2020 a les 15:57

M'encanta la cançó. Quines ganes de escoltar les altres cançons. Sort!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.