coronavirus

Joan Rovira ens dedica un vídeo de confinament

El músic enregistra des de casa "Sota el teu balcó", tema guanyador del Premi Enderrock per votació popular a millor cançó d'autor 2019

| 08/04/2020 a les 12:00h

Joan Rovira
Joan Rovira | Michal Novak
El cantautor ebrenc Joan Rovira ens saluda des de casa en un vídeo que ha gravat durant el confinament. "Des d'aquí a casa us envio una forta abraçada a tots els amics i amigues d'Enderrock", comenta el músic a l'inici del vídeo. Al clip, a més de saludar els lectors d'Enderrock, hi canta "Sota el teu balcó", tema que es va endur el Premi Enderrock per votació popular a millor cançó d'autor 2019. 


El músic, a més, està fent quasi cada tarda a les 18h un concert temàtic a través del seu perfil d'Instagram i ja han passat pels seus Lives diversos artistes: des de la germana del músic, l'actriu Carol Rovira, fins a Cesk Freixes, passant per Eric Verges (Els Catarres). En un dels directes, fins i tot va comptar amb Jordi Basté, en un especial que van anomenar "Tu proposes i jo canto", en què era el músic qui entrevistava el periodista i anava tocant les cançons que formen part de la banda sonora vital de Basté.
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, coronavirus, actualitat, Joan Rovira, video, confinament, Premis Enderrock 2020

COMENTARIS


Cristina zapata, 24/01/2021 a les 21:14

Ets la canya, continúa així t'estimem❤❤❤❤💫

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.