estrenes

The Bird Yellow canta des del niu

Estrenem "The place we're in", un tema inèdit del barceloní, fet des del confinament i acompanyat d'un videoclip d'animació 3D

| 16/04/2020 a les 14:00h

The Bird Yellow
The Bird Yellow | Arxiu de l'artista
Gerard Vidal s'afegeix a l'onada musical sorgida arrel de la situació de confinament en què ens trobem tots i totes des de fa més d'un mes. Des del seu niu, fa volar l'alter ego The Bird Yellow amb una cançó inèdita basada en els fets que protagonitzen aquestes setmanes. "The place we're in" ha estat gravada, mesclada i masteritzada pel mateix cantautor i compta amb la col·laboració d'Òscar Garrobé al baix, que va gravar també a casa seva. 

Aquests dies han canviat moltes coses del dia a dia de la majoria de persones, i en conseqüència, del de la mateixa Terra que ens acull. Des de la visió del barceloní, és com si aquesta ens estigués fent fora del lloc on vivim, "és un ésser que té un poder incontrolable superior a les capacitats humanes. No és un lloc nostre, ni segur, ni està sota el nostre control", conclou l'autor. La lletra de "The place we're in" està inspirada en la pandèmia que ha provocat aquesta situació, retratada a partir de les últimes paraules d'un personatge a qui l'ha mossegat un zombie. 


El videoclip que acompanya aquest tema inèdit, ha estat a càrrec de l'animador 3D Mario G. Salinero, a qui The Bird Yellow ha conegut de forma virtual durant aquest confinament. Unes imatges que ens situen en una habitació psicodèlica i confusa, amb el punt d'atenció en un objecte flotant no identificat on s'hi pot veure el mateix Gerard Vidal recitant la lletra mentre gira, com podria girar un astre sobre si mateix mentre persegueix la seva galàxia. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, The Bird Yellow, The place we're in, videoclip, coronavirus, estrena, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.