Actualitat

El repertori del coronavirus #44

Cada dia us oferim un recull d'algunes de les cançons contra el confinament que pengen els artistes catalans

| 30/04/2020 a les 20:00h

Imatge il·lustrativa

Ja portem una quarantena ben llarga i cada dia us hem anat oferint un recull amb les cançons que els músics catalans fan des de casa seva. El d’avui és el darrer de l’abril i val molt la pena.

El polifacètic Arnau Tordera ha aprofitat el confinament per posar música a un text de Josep Carner i n'ha enregistrat el resultat. La peça es diu “Cançó d'un doble amor”.

Macaco ha presentat una nova cançó solidària. Es diu “Sanadoras voluntades” tots els ingressos que generi aniran destinats a. Projecte d'investigació de l’Institut Hospital del Mar d'investigacions mèdiques.

“Quan s'atura el temps” és una cançó de Carol Duran que ha volgut enregistrar amb alguns dels seus companys de Sabor de Gràcia

Josep Bordes també ha posat música a un poema. Es tracta de "Bitllet d'anada”, de Vicent Almela i l'interpreta amb Pepet i marieta.

Dedicada als pacients i professionals de l'hospital de la Vall d'Hebron que lluiten contra el coronavirus, Boxets interpreta, des de casa seva, “El meu carrer”

Fa uns dies ens va presentar la primera part de la “Suite dels fills de la terra” en versió confinada. Avui, Llongue, ens ofereix el segon capítol del projecte.

Montañez ens presenta la versió catalana d’una cançó de Silvio Rodríguez, “Oda a mi generación”

Borja Penalba no és l’únic músic de la família. El Seu fill Claudi és un dels integrants de Tenda. Avui el pare versiona “Hègira”, una cançó del grup del fill.
 

La Borriana Big Band és una banda de Castelló dedicada a les versions. Aquesta és una interessant visió de “Quan caminàvem” d’Aspencat

Fa pocs dies us presentàvem una cançó d'una de les integrants de Maluks, Marina Bolea. Avui és la seva companya Laura Honrubia la que versiona “Sense tu”, de Teràpia de Shock.

L’actriu i cantant Ether Lozano renta la cara i posa al dia la cançó “A força de nits” de Lluís Llach.

“Celebrem” és una cançó de Miki Nuñez, versionada per Nina Baiferr

Genís Sobrado ens presenta, en català, una versió del “Edge of Desire” de John Mayer.

Us presentem una curiosa versió de “Deixa” d’Oques Grasses que ens arriba de la veu de Tiffany Frison. I té mèrit perquè ens ho adverteix ella mateixa: “I love this song, but I don't not speak català”.

Tot i que ja no n’és temps, Ramon Manent interpreta "Set setmanes de quaresma”.

“El nostre poble” + “Volem cantar” és una adaptació de “Lemon Tree” i “Amigos para siempre” que la gent d’Ullastrell ha cantat a mode de caramella confinada.

Els Professors de l'Escola Municipal de Música i alumnes de l'Escola Bressol Municipal "Els gafarrons” de Premià de Mar i el seu Himne pirata de la Festa Major

Acabem al camp de Tarragona, on La Cia. Bababoom interpreta, també en llengua de signes catalana, "Ulls color mel”.

Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, Ramon Manent, Nina Baiferr, Esther Lozano, Maluks, Borriana Big Band, borja penalba, Montañez, Llongue, boxets, pepet i marieta, Sabor de Gracia, macaco, Carol Duran, arnau tordera, Genís Sobrado, Tiffany Frison, Cia. Bababoom

COMENTARIS

Cançons del confinament

Toni Ubach, 11/05/2020 a les 10:51

A casa, fem una cançó diferent cada dia del confinament. I ja en portem 56! Cada dia a les 19:30h la toquem pels veïns (si fa bo) i la pengem a les xarxes . És una bona manera de passar una estona en família premparant el tema del dia.





%3A1145017874%3A1589186641

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.