festivals

Alleyfest, un nou festival de rock en línia

El 41dB Studio engega un festival de pagament per fer front a la suspesió de l'activitat del sector musical

| 18/05/2020 a les 16:30h

Imperial Jade
Imperial Jade | Xavier Mercadé
A causa de la necessitat dels músics de continuar creant i compartint la seva feina, hem vist les xarxes socials inundades de retransmissions en directe en format casolà. Però donada la incertesa sobre quan es podrà reprendre l'activitat amb normalitat, algunes iniciatives volen professionalitzar i oferir millors condicions als músics per seguir treballant amb aquest canal. El 41dB Studio, a Girona, ha creat l'Alleyfest amb aquest objectiu: oferir als grups un espai tècnicament ben equipat per dur a terme actuacions en directe i de forma remunerada per a totes les parts implicades.

El cicle de concerts de rock començarà el mes de juny i es realitzarà des de l'estudi. A través de la compra d'entrades, el públic podrà seguir les actuacions en directe, amb la possibilitat d'interactuar amb els grups a través del xat. Les actuacions també es podran visualitzar en streaming durant els trenta dies següents. Pels mesos de juny i juliol, el festival ha programat bandes com Imperial Jade, Big Black Rhino, Rock per xicsVizio, Violblast, Elisma, Deldrac, Erio, 11Bis, Barrena o The Seventies, i l'estudi encara continua buscant noves propostes. Si la iniciativa té una bona acollida entre el públic, l'organització no descarta allargar la programació de l'agost en endavant.

La música en directe, de qualitat i retribuïda també és possible en confinament
El lema de l'Alleyfest és "Que no pari la música!". Per fer això possible, l'estudi posa a disposició dels artistes un equipament de sonorització i realització audiovisual professionals, així com una il·luminació i escenografia adaptades a cada un dels grups que hi participen. Tot plegat amb l'objectiu de donar suport a l'escena musical local i treballar amb la màxima qualitat d'imatge i so.
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, festival, directe, streaming, concerts, alleyfest, actualitat, festivals, coronavirus, concerts en línia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.