festivals

L'(a)phonica i el Rock Fest, també abatuts per la covid-19

Els festivals banyolí i barceloní queden anul·lats i ajornats per a l'any vinent

Com seran els festivals d'estiu del 2020 a Catalunya?

| 22/05/2020 a les 11:45h

Rock Fest Barcelona
Rock Fest Barcelona | Xavier Mercadé
La covid-19 segueix causant estralls al sector musical i cada vegada són més els festivals que es veuen obligats a cancel·lar i posposar les edicions d'enguany, per tal de complir les normatives imposades per l'estat d'alarma i per tal de garantir la seguretat d'assistents, treballadors i artistes. Avui se sumen a les cancel·lacions els festivals banyolí (a)phònica i el Rock Fest Barcelona.

La cita rockera de Santa Coloma
El Rock Fest Barcelona, previst per principis del proper mes de juliol, ha quedat també ajornat, per la impossibilitat de celebrar "grans festivals i esdeveniments amb una gran afluència de públic", per a l'1, 2 i 3 de juliol de 2021. Enguany havien de tocar a l'escenari de Can Zam grups de renom com Judas Priest, Kiss o Lynyrd Skynyrd, entre els vint-i-cinc grups confirmats abans de la crisi. Les entrades adquirides per a l'edició d'enguany seran vàlides per a l'any vinent i l'organització assegura que treballa per conservar el cartell i poder reorganitzar tota la programació. El cartell del 2021, que a més comptarà amb noves confirmacions, s'anunciarà en els propers dies.

Banyoles haurà d'esperar un any
El festival (a)phònica posposa la 17a edició i l'ajorna al juny de l'any vinent, del 24 al 27. El cicle de veu del Pla de l'Estany no va tenir ni tan sols temps d'anunciar la programació d'enguany abans que la crisi de la covid-19 ens agafés a tots desprevinguts. No obstant això, el festival acostuma a congregar propostes locals i emergents, com Daura Mangara, que va actuar a l'escenari banyolí l'any passat; veus consagrades del panorama musical català com El Petit de Cal Eril, que n'ha estat partícip els darrers dos anys, o Judit Neddermann i Cala Vento, a més d'altres d'internacionals.


 
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, coronavirus, rock fest barcelona, Rock Fest, (a)phònica, aphonica, festivals d'estiu, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.