Sona9

El Sona9 més urbà

L'espai radiofònic estarà dedicat a la música urbana catalana, amb el repàs de les novetats discogràfiques d'artistes com P.A.W.N. Gang, Bad Gyal, 31 FAM o Flashy Ice Cream

El programa s'emet cada diumenge a les 10 de la nit

| 23/05/2020 a les 14:00h

P.A.W.N. Gang
P.A.W.N. Gang | Arxiu del grup
El programa radiofònic del Sona9 d'iCat reprèn la seva activitat i continua amb la voluntat de seguir descobrint nous grups novells. L'espai conduït per Lluís Gendrau es pot escoltar cada diumenge a les 10 de la nit i repassa l'actualitat del concurs de bandes emergents organitzat pel Grup Enderrock, així com també posa el focus d'atenció en formacions amb novetats discogràfiques.

El programa de demà el protagonitzarà un dels estils més destacats del moment arreu del món: la música urbana. Es repassaran les novetats d'alguns dels principals músics de casa dedicats a aquest estil: des dels pioners del trap català, P.A.W.N. Gang, fins a la internacional Bad Gyal, passant per bandes emergents com 31 FAM o Flashy Ice Cream. A més, es rebuscarà entre els candidats del Sona9 2020 per trobar les propostes més raperes. Tot acompanyat de temes de Senyor Oca, Mabel Flores, o Urpa, però també d'Adrià Salas i Clara Fiol, Els Amics de les Arts i Buhos, entre d'altres.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Flashy Ice Cream, iCat, Sona9, P.A.W.N. Gang, Bad Gyal, 31 FAM

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.