festivals

El Cruïlla XXS dona avui el tret de sortida

L'edició especial del festival barceloní acollirà aquest cap de setmana les actuacions de Roger Mas, Cesk Freixas i Laia Llach, M-Clan, Joan Colomo, El Pot Petit o Ladilla Russa, entre tants altres

En total, el cicle programa 150 actuacions per aquest estiu en diferents escenaris de Barcelona

La guia definitiva dels festivals d'estiu

| 01/07/2020 a les 13:00h

Roger Mas
Roger Mas | Eva Bozzo
L'edició 2020 del Cruïlla se celebrarà en un format especial adaptat a la situació derivada de la covid-19, per això, han denominat el certamen Cruïlla XXS, encara que, de petit, no en té res. Més d'un total de 150 actuacions de música i arts escèniques confeccionen el cartell definitiu d'aquesta edició especial del festival Cruïlla BCN, que durarà fins al primer cap de setmana d'agost. El cicle dona el tret de sortida avui mateix amb l'actuació d'Iseo a l'escenari del Poble Espanyol, pel qual ja s'han exhaurit les entrades.

La programació actualitzada del Cruïlla XXS es confirmava ara fa unes setmanes amb un repartiment d'actuacions d'aforament limitat a 400 persones en diversos escenaris de la ciutat com l’Anella Olímpica, el Poble Espanyol, l’Hospital de Sant Pau, el Disseny Hub i el Teatre Nacional de Catalunya. 


Així doncs, aquesta setmana engega amb el doble concert d'Iseo al Poble Espanyol els dies 1 i 2 a les 21 h. El mateix dijous 2, el festival també acollirà les actuacions de Cesk Freixas i Laia Llach al recinte modernista de Sant Pau, Miquel Barcelona al Teatre Victòria, M-Clan a l'Anella Olímpica o l'actuació de l'il·lustrador Chamo San i la Dj Britney Calva. L'endemà, divendres 3 de juliol, serà el torn del cantautor català Roger Mas a l'escenari Royal Bliss del Teatre Nacional de Catalunya o de Kaydy Cain, el traper madrileny que omplirà l'espai Disseny Hub de música urbana. Per altra banda, el creador de l'emblemàtica "Ojalá no te hubiera conocido nunca", Muchachito, actuarà a l'escenari del Poble Espanyol a les 21 h, que tornarà a tocar al dia següent al mateix espai.

El cap de setmana el festival rebrà les actuacions musicals de la manlleuenca Paula Valls al Royal Bliss del TNC, Ramon Mirabet a l'escenari de l'Anella Olímpica o Ms Nina, que demostrarà que el reggaeton també és de les dones des del Disseny Hub. Finalment, diumenge 5 de juliol el festival tancarà el primer cap de setmana de l'edició amb els noms del cantautor Joan Colomo al Recinte Modernista de Sant Pau, el concert de 25 anys de la banda Glaucs al Royal Bliss del TNC, l'actuació del duet de Montcada i Reixac Ladilla Russa al Poble Espanyol o el grup més esperat per al públic familiar, El Pot Petit, al Teatre Victòria. 


La programació seguirà viva durant la setmana següent, amb propostes tan esperades com Miki Núñez el dimecres 8, Itaca Band i Obeses el dijous 9 o Sanjosex, el divendres 10, entre altres. Mazoni, Cris Juanico, Marina Rossell o Sense Sal són alguns dels noms que ompliran els escenaris del Cruïlla XXS el segon cap de setmana de l'edició. 

Un Cruïlla blaugrana
El festival ha afegit també el Camp Nou com a escenari pels concerts d'aquest mes de juliol. La programació engegarà divendres 17 i acollirà els mítics Sopa de Cabra amb el nou treball, el bandautor Nil Moliner, Viva Suecia o Els Amics de les Arts, entre altres.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Cruïlla, cruïlla xxs, cruïlla 2020, barcelona, actutalitat, fetivals, festivals d'estiu, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.