actualitat

Clara Peya inaugura el Sala Barcelona

Avui comença el cicle de concerts que se celebrarà durant juliol i agost al Pati d'Armes del Castell de Montjuïc

La guia definitiva dels festivals d'estiu

| 02/07/2020 a les 16:00h

Clara Peya
Clara Peya | Sílvia Poch
Sala BCN neix amb l'objectiu de reactivar la música en directe a la Ciutat Comtal. El cicle és una iniciativa coproduïda entre l'Associació de Sales de Concerts de Barcelona  i l'ICUB, i se celebrarà durant els mesos de juliol i agost al Pati d'Armes del Castell de Montjuïc. En total, seran 60 les actuacions que ompliran l'escenari del festival durant aquests dos mesos, tot seguint les normatives de seguretat que prescriu la situació de desconfinament. 

La cantant i pianista Clara Peya serà l'encarregada d'inaugurar el cicle musical de Sala BCN amb l'actuació que tancarà la gira del seu últim disc Estómac (Satélite K, 2018), que enguany s'ha vist interrompuda per la pandèmia sanitària. El concert serà aquest vespre a les 21 h del vespre a l'escenari de Montjuïc. L'endemà, el primer divendres del festival, serà el torn dels mallorquins Papa Topo i després, Evripidis and his tragedis. El cap de setmana seguirà amb l'actuació del duet Cala Vento. Diumenge, Los Aurora, un grup de talents sorgits del Taller de Músics de Barcelona, pujarà a l'escenari per tancar la primera onada de concerts del Sala BCN. 


Da Souza portarà la seva Salsa Agredolça al Pati d'Armes del Castell de Montjuïc el dijous 9 de març, un concert que seguirà amb l'actuació dels igualadins Marialluïsa. Divendres serà el duet barceloní de pop electrònic Hidrogenesse qui s'enfili a l'escenari, i el cap de setmana continuarà amb els concerts de The Zefir Bones, Medalla o Barcelona Gipsy Balkan Orchestra

La tercera setmana de juliol serà el torn de formacions com Vàlius, Cora Novoa o The Black Barbies, entre d'altres. I finalment, el mes tancarà amb actuacions com la del duet manresà Tarta Relena, Fundación Tony Melero o Niño de Elche. L'agost serà per gaudir d'altres concerts com Joana Serrat, seguit per l'actuació de la també cantautora Anna Andreu el diumenge 2, Los Tiki Phantoms l'endemà mateix, o Las bajas pasiones, el trio Mourn, les cantants Queralt Lahoz i Lil Russia, Brighton 64 o Ladilla Russa les següents setmanes de festival. 

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sala BCN, Clara Peya, Cala Vento, Da Souza, Marialluïsa, Papa Topo, Lil Russia, Queralt Lahoz, Barcelona, Tarta Relena, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.