festivals

1, 2, 3... Ja és aquí el Strenes 3.0

Avui comença el festival gironí amb un format adaptat a la crisi sanitària

El cicle arrenca aquest cap de setmana amb les actuacions de The Buzz Lovers i Sopa de Cabra

La guia definitiva dels festivals d'estiu

| 04/07/2020 a les 17:00h

Sopa de Cabra en directe
Sopa de Cabra en directe | Pau López
El rebatejat com a Strenes 3.0 s'ha reinventat amb una programació reduïda i concentrada a l'Auditori de Girona. El festival habilitarà l'equipament a un terç de la capacitat i oferirà la possibilitat de veure els concerts amb un streaming de pagament.

El cicle comença aquesta nit amb la banda tribut a Nirvana, The Buzz Lovers, celebrant el 25è aniversari de la publicació del concert acústic del grup de Seattle, MTV Unplugged in New York (Geffen, 1994). La seguirà demà l'actuació de Sopa de Cabra (20 h), que inicia la gira del nou disc, La gran onada.

Dissabte vinent serà el torn de Blaumut (21 h), presentant 0001 (Música Global, 2020), que repetiran de nou el divendres 16 de juliol.  L'endemà aterrarà a l'auditori gironí la rapera de Jérez Mala Rodríguez (20 h), que acaba de llançar el disc Mala (Universal, 2020). Tancaran el cicle Suu (21 h), que actuarà el dissabte 17 de juliol, i Miki Núñez, que oferirà un doble concert els dies 18 (20 h) i 19 (21 h).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festival, Strenes, The Buzz Lovers, Nirvana, Sopa de Cabra, Blaumut, Mala Rodríguez, Miki Núñez, Suu, Festival Strenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.