festivals

Un Sons del Món més segur

El festival comença aquest cap de setmana amb les actuacions de Sopa de Cabra, Diego el Cigala i Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida

El cicle de Roses ha actualitzat i augmentat les mesures de seguretat per fer front a la pandèmia

| 27/07/2020 a les 19:00h

Sopa de Cabra
Sopa de Cabra | Xavier Mercadé
La nova edició de Sons del Món comença aquesta setmana amb noves mesures de seguretat. A cinc dies d'arrencar, el cicle ja ha venut el 70% de les entrades (tot i que hi ha alguns concerts en què els tiquets ja estan tots exhaurits). Sopa de Cabra serà l'encarregat d'inaugurar el 13è Sons del Món divendres a les 22h a la Ciutadella de Roses.

Dissabte el festival continuarà amb l'actuació de Diego el Cigala i el duet de Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida tancaran diumenge aquest primer cap de setmana. El cicle es reprèn el següent cap de setmana, amb totes les localitats venudes de tots tres dies de concerts: Miki Núñez, divendres, Manel, dissabte, i Stay Homas, diumenge. El festival acabarà a mitjans d'agost amb les actuacions de Pablo López (dijous 13), Els Amics de les Arts (divendres 14) i Lola Índigo (dissabte 15).

Més seguretat
Per fer front a la pandèmia, el festival ha actualitzat les mesures de seguretat. Així, l'aforament s'ha reduït a 800 persones assegudes en butaques (en comptes de les 2.200 que acostumen a allotjar). L'ús de la mascareta serà obligatori durant tota l'actuació i es garanteix la distància de seguretat entre els assistens (exceptuant les unitats afectives, que es podran seure plegades). Tant el recinte de la Ciutadella de Roses on s'allotgen els concerts, com la zona del Village, els camerins dels artistes i l'escenari seran desinfectats després de cada concert. Així mateix, hi haurà gel desinfectant en tot el recinte i les entrades i sortides es faran de manera esglaonada per evitar aglomeracions.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Roses, Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida, Diego el Cigala, Sopa de Cabra, Sons del Món, festivals d'estiu, festivals, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.