actualitat

Segueix en directe l'Enderrock Sona de setembre amb Stay Homas i Massa

La cita serà avui a les 19.30 h

A causa de les restriccions per la covid-19, la presentació de la revista d'aquest mes es farà a porta tancada i es retransmetrà en línia

Stay Homas, del terrat a la portada de l'Enderrock de setembre

| 09/09/2020 a les 18:00h

Stay Homas i Massa
Stay Homas i Massa
Després de mig any sense poder fer l'Enderrock Sona mensual, a causa de les restriccions derivades de la covid-19, aquest mes de setembre retornem a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm per presentar el número 308 de la revista ENDERROCK. I per fer-ho, comptarem amb Stay Homas i Massa com a protagonistes. La cita serà avui, dimecres 9 de setembre, a les 19.30 h, però aquesta vegada es retransmetrà en línia, ja que, a causa de les noves mesures de seguretat, l'esdeveniment es farà a porta tancada.

A les 19.30 h iniciarem la vesprada amb el trio de Ferran Massegú (excantant de Teràpia de Shock), Massa, per descobrir-nos en directe el nou disc homònim (RGB Suports, 2020). En acabat, pujarà dalt de l'escenari el trio que protagonitza la portada de la revista d'aquest mes, Stay Homas, que ens explicarà els entrellats de l'EP de debut Desconfination (Sony Music, 2020). Tot plegat, es podrà seguir en streaming a través del vídeo que trobaràs aquí sota:

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, directe, Massa, Stay Homas, enderrock 308, Enderrock sona, enderrock sona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.