actualitat

Xavier Mercadé conversa en directe sobre l''Enderrock 300'

El cap de fotografia d'Enderrock conversarà aquesta tarda per Instagram Live

Mercadé explicarà l'evolució de la publicació i les seves quatre dècades rere l'objectiu

L'activitat està vinculada amb l'exposició al Centre Cultural Albareda, 'Enderrock - 300 números en 25 imatges'

| 15/09/2020 a les 12:00h

Portada Enderrock 300
Portada Enderrock 300 | Xavier Mercadé
Avui el Centre Cultural Albareda del Poble-sec (Barcelona) acull una conversa virtual amb el cap de fotografia d'Enderrock, Xavier Mercadé, que a més és un dels fundadors de la revista. Mercadé explicarà l'evolució de la publicació al llarg de més de 25 anys, així com les peculiaritats del número extraordinari 'Enderrock 300', que mostra una selecció de les seves fotografies de música en directe al llarg de quatre dècades, que l'han portat a més de 14.000 concerts i a fer més d'un milió de fotografies. La conversa amb Mercadé començarà a partir de les 19.30 h per Instagram Live a través dels comptes de @ccalbareda i @grupenderrock.
 

Aquesta xerrada virtual està vinculada a la nova exposició que, des del 8 i fins al 26 de setembre, mostra l'Albareda: 'Enderrock - 300 números en 25 imatges', que recull les fotografies icòniques que han estat portada de la revista. La mostra inclou imatges dels fotògrafs Alba Yruela, Carles Rodríguez, Daniel Riera, Ibai Acevedo, Juan Miguel Morales, Marc Dídac, Marta Mas, Marta Puig, Michal Novak, Noemí Elias i Xavier Mercadé, que han immortalitzat artistes com Adrià Puntí, SisaAlbert PlaNúria GrahamCarles SabaterManelEls Amics de les ArtsDavid Carabén, Love of LesbianMaria ComaJoana Serrat o Pascal Comelade, entre d'altres.
 

Exposició Foto: Xavier Mercadé


Per altra banda, demà mateix, en dos grups de 10 persones (a les 17 h i a les 18 h), el periodista Joaquim Vilarnau -corresponsable de l'exposició- farà una visita guiada per l'exposició Lluís Llach. Com un arbre nu, allotjada a l'Arts Santa Mònica de Barcelona fins al proper 27 de setembre. Aquells interessants per gaudir de la visita guiada hauran d'inscriure's a albareda.inscripcionscc.com.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Xavier Mercadé, Enderrock 300, centre cultural albareda

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.