ESTRENES

L'únic que vol El Senyor Peix és cantar-te una cançó

Estrenem «Demà i per sempre», el nou clip de la formació maresmenca

L'era dels videoclips ballats

| 15/10/2020 a les 13:30h

El Senyor Peix
El Senyor Peix | Arxiu del músic
Ben d'hora al matí, El Senyor Peix aixeca la persiana amb producte fresc i novetats
sota el braç. Fa olor a la brisa del litoral i a l'escalf de l'Alt Maresme, que arriba amb els sons enèrgics de "Demà i per sempre", el nou senzill de la formació, tot un cant a la vida i a la felicitat. 


"Demà i per sempre" és una cançó que parla sobre els vincles afectius i els moments compartits amb persones que deixen petjada a la vida. "L'únic que vull és cantar-te una cançó que ens resumeixi i que parli de tots dos", versa la lletra. Un crit a la generositat i un cant d'agraïment a les persones que et fan costat. Com ells mateixos en fan metàfora: "recorreria per tu el món sencer amb una bicicleta antiga i sense frens". Amb tot, un missatge explícit i contundent dedicat als d'ahir, als de sempre i als de demà. 

Un mestissatge festiu amb tocs de postproducció musical que, a través del leitmotiv "l'únic que vull és cantar-te una cançó", han començat a definir el nou rumb de la formació, que culminarà amb el segon disc d'estudi. Un àlbum amb què El Senyor Peix seguirà fent bandera de l'optimisme i l'alegria que tant els caracteritza. 

El clip que avui estrenem ha estat produït pel Pol Fuentes, que recentment ha publicat també un nou àlbum, i la seva tornada ja vola arreu i ha arribat, fins i tot, a les xarxes de Carme Roscalleda:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carme Ruscalleda Serra (@carme.ruscalleda) on

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, el senyor peix, senyor peix, videoclip, estrena, Demà i per sempre, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.